به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر طاهایی شامگاه پنجشنبه در مراسم تجلیل از ناجیان غریق کشور در ساری افزود: تعداد طرحهای سالمسازی دریای مازندران از 114 طرح در سال 85 به 163 طرح در سال 89 رسیده است.
وی خاطر نشان کرد: تعداد ناجیان غریق مستقر در دریای مازندران از 524 نفر در سال 85 با 40 درصد رشد به هزار و 100 نفر رسیده است.
رئیس ستاد طرحهای سالمسازی دریای مازندران با اشاره به اینکه تعداد نجات یافتگان سواحل مازندران در سال 85 بالغ بر سه هزار و 50 نفر بوده است، بیان کرد: با همکاری فدراسیون نجات غریق و منجیان غریق این تعداد با 300 درصد رشد به 9 هزار و 500 نفر رسیده است.
طاهایی با بیان اینکه 30 هزار نفر سال گذشته در کل سواحل کشور نجات یافتند یادآور شد: توجه به سواحل مازندران که درمانی تفریحی بوده نیازمند مدیریت ملی است.
وی با اعلام اینکه تشکیل سازمان عمران سواحل در برنامه پنجم توسعه صورت می گیرد افزود: مرکزیت این سازمان در خطه شمال در استان مازندران خواهد بود.
طاهایی با بیان اینکه در سن 12 سالگی توسط یکی از ناجیان غریق در منطقه نوشهر چالوس از غریق حتمی نجات یافته است افزود: نخستین طرح سالمسازی دریای مازندران در سال 1361 توسط استاندار فقید مازندران مرحوم مجدآرا صورت گرفته است.
وی با اشاره به ساحل شنی و سنگی 336 کیلومتری مازندران اظهار داشت: دریای مازندران علاوه بر مزیت تفریحی رفاهی برای گردشگران، خاصیت درمانی فراوانی دارد.
به گزارش مهر، در ادامه با حضور مسئولان فدراسیون نجات غریق، استاندار مازندران و مسئولان تربیت بدنی استان، عملیات اجرایی نخستین سایت نجات غریق مازندران در زمینی به مساحت 200 متر مربع در ساحل ساری آغاز شد.
علی علوی، رئیس اداره تربیت بدنی ساری در این باره گفت: این زمین که با مساعدت مدیرکل تربیت بدنی و فرماندار ساری از سوی منابع طبیعی تحویل شده قرار است به بهترین سایت نجات غریق شمال کشور مبدل شود.
وی با بیان اینکه برای تکمیل این پروژه به 60 میلیون تومان اعتبار نیاز است گفت: 20 میلیون تومان از اعتبار این پروژه از اعتبارات تربیت بدنی مازندران تامین شد.
علوی اظهار امیدواری کرد: در صورت حمایت مسئولان این پروژه ظرف کمتر از یکسال آینده به بهره برداری برسد.
وی افزود: در صورت حمایت مسئولان، قصد داریم با طرح توسعه پروژه مدرسه نجات غریق و غواصی استان را در این مکان احداث کنیم.