تیم ملی تنیس روی میز کشورمان با در اختیار داشتن هشت بازیکن از روز چهارشنبه دیدارهای خود در رقابت‎های پروتور جهانی لوکزامبورگ را آغاز می‏کند.

به گزارش خبرنگار مهر، نوشاد و نیما عالمیان، افشین نوروزی، محمدرضا اخلاق‏پسند، واحد مالمیری، میدیا لطف الله نسبی، پوریا عمرانی و محمد امین حنطه بازیکنان تیم ملی تنیس روی میز کشورمان هستند که در رقابت‎های پروتور جهانی لوکزامبورگ شرکت می‎کنند.

مسابقات تنیس روی میز پروتور جهانی لوکزامبورگ با حضور 100 بازیکن از 30 کشور برگزار می‏شود. آلمان، اسلواکی، فرانسه، سوئد و هلند از جمله کشورهایی هستند که نمایندگان خود را در این رقابت‏ها شرکت داده‏اند.

رقابت‎های تنیس روی میز پروتور جهانی لوگزامبورگ در دو بخش انفرادی و تیمی برگزار می‎شود. برای این رقابت‏ها تاثیر مستقیم در رنکینگ جهانی دارد 5 هزار دلار جایزه نقدی در نظر گرفته شده است. قرعه کشی این مسابقات عصر امروز سه شنبه برگزار می‏شود.

پینگ‎پنگ‎بازان ملی‏پوش کشورمان که طی روزهای اخیر تمرینات خود را در آکادمی بین‌المللی اشلاگر دنبال کردند امروز سه شنبه اتریش را به مقصد لوکزامبورگ ترک می‎کنند. این بازیکنان پس از شرکت در این رقابت‏ها آماده حضور در مسابقات قهرمانی می‎شوند.

مسابقات تنیس روی میز قهرمانی جهانی 18 تا 25 اریبهشت‎ماه در روتردام هلند برگزار می‏شود.