به گزارش گروه دين وانديشه خبرگزاري "مهر" به نقل از پايگاه اطلاع رساني رسا، عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم استقامت در سليقه را از ويژگيهاي بارز علامه طباطبايي ذكر كرد و گفت: وي برخلاف عدهاي كه به اسم نوآوري گرفتار سليقههاي مختلف ميشدند، با علم سرشار خود به مدت 30سال در حوزههاي علميه تحول ايجاد كرد. آثار علامه طباطبايي كينهها و دشمنيها را در ميان مردم از بين ميبرد.
استاد حوزه علميه قم درباره خصوصيات اخلاقي علامه طباطبايي گفت : اگر بخواهيم در حوزه علميه نمونهاي را براي تواضع و زهد نشان دهيم بارزترين آنها علامه بود. وي مانند يك فرد عادي در كوچه و بازار تردد ميكرد. او تا آخر عمر اجاره نشين بود و از بيتالمال كوچك ترين استفاده را نكرد. آن مرحوم شيفته اهل بيت (ع ) بود و هرچه مقام علمياش بالاتر ميرفت، در برابر اهل بيت (ع ) و مردم متواضع ميشد.
وي افزود: شاگردان وي در حال حاضر از علماي طراز اول قم هستند. لقب علامه نيز بيجهت به او نسبت داده نشد. اين لقب در آن زمان به هر كسي داده نميشد و به حق علامه، شايسته مقام وي بود. مرحوم علامه هيچ گاه به خاطر مقامي كه دست يافته بود از خود غرور و تكبر نشان نداد.
در اين مراسم كه خانواده علامه طباطبايي، آيت الله اميني و آيت الله جناتي نيز حضور داشتند، آيت الله استادي ضمن تشكر از برگزاري اين بزرگداشت گفت : اين گونه مراسمها ميتواند بزرگاني همچون علامه طباطبايي را به عنوان الگو و سرمشق به جامعه معرفي كند.
در اين مراسم نجفقلي حبيبي، رئيس دانشگاه علامه طباطبايي از تهيه يك دايرهالمعارف در مورد علامه طباطبايي خبر داد و گفت : اميدواريم اين دايرهالمعارف با توجه اساتيد و دوستان به سرانجام برسد.