رئیس دانشگاه تهران از راه‌اندازی مکتب تهران در قطب‌های علمی خبر داد و گفت: دانشگاه تهران این قدرت را دارد که مکتب تهران را که برای جهانیان مکتبی نو به شمار می‌آید به نمایش بگذارد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد رهبر امروز دوشنبه 12 اردیبهشت در همایش گرامیداشت چهره‌های ماندگار در دانشگاه تهران با بیان این مطلب اضافه کرد: مکتب تهران در تمام قطب‌های علمی دانشگاه تهران در دستور کار قرار می‌گیرد و همه استادان به خصوص استادان حوزه علوم انسانی در جهت اعتلای این مکتب فعال می‌شوند.

وی افزود: هم اکنون 30 درصد قطب‌های علمی کشور در دانشگاه تهران است و به زودی دانشگاه تهران بیشتر از گذشته در حوزه علم به جهانیان معرفی می‌کنیم.

رئیس دانشگاه تهران همچنین پیشنهادی در خصوص تجلیل از چهره‌های ماندگار جهان اسلام مطرح کرد و اظهار داشت: با کمک دانشگاه تهران و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران چهره‌های ماندگار جهان اسلام مورد تجلیل و تقدیر قرار می‌گیرند.

وی افزود: دبیرخانه چهره‌های ماندگار جهان اسلام نیز در دانشگاه تهران به ریاست دکتر موسوی موحدی از استادان برجسته دانشگاه تهران راه اندازی می‌شود.

رئیس دانشگاه تهران همچنین از مطرح کردن یک نشان علمی خاص در دانشگاه تهران خبر داد و تصریح کرد: دانشگاه تهران درصدد است تا یک نشان را تحت عنوان نشان شهید مطهری در حوزه‌های علمی مطرح کند که این نشان می‌تواند در سطوح بین‌المللی به عنوان عالی‌ترین نشان علم و فرهنگ در کشور پایه گذاری شود.

رهبر ابراز امیدواری کرد: امید است معاونت پژوهشی دانشگاه تهران این امر را در دستور کار قرار دهد تا این نشان عالی فرهنگ و علم بتواند در کنار جایزه‌های بین‌المللی که در دنیای علم به دانشمندان اعطا می‌شود قرار گیرد.

رئیس دانشگاه تهران در ادامه سخنان خود روز گرامیداشت مقام استاد را بهانه‌ای برای تقدیر از عالمان دانست و تاکید کرد: این روز را باید نهادینه کنیم تا بتوان از استادان علم و اندیشه و دانشمندان قدردانی کرد.

وی در ارتباط با سهم دانشگاه تهران در تولید علم کشور، گفت: 15 درصد سهم تولید علم در کشور به دانشگاه تهران اختصاص دارد و در کل یک چهارم تولید علم در کشور به دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران اختصاص یافته است.

فرهادرهبر همچنین در خصوص مقام شامخ استاد مطهری تاکید کرد: اگر بخواهیم از استاد مطهری درس بگیریم باید شجاعت او را که نشات گرفته از جایگاه فکری او بود تحسین کرد و پیش روی خود قرار داد.

وی افزود: استاد مطهری هرگز علم وارداتی را راه حل مناسبی برای مشکلات جامعه نمی‌دانست و معتقد بود می‌یایست با تسلط به علم و جهاد، علم مختص به خود را که برپایه فرهنگ و تمدن اسلامی بنیان‌گذاری شده به وجود آوریم.