قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم با اشاره به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های استان قم، گفت: نیاز به تدوین برش استانی نقشه جامع علمی کشور کاملا احساس می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمدحسین موسی‌پور در نخستین جلسه کارگروه پژوهش، فناوری و نوآوری استان قم در سال ۹۰، ضرورت تدوین نقشه جامع علمی استان قم متناسب با نقشه جامع علمی کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های استان قم خصوصا وجود حوزه‌های علمیه، نیاز به تدوین برش استانی نقشه جامع علمی کشور کاملا احساس می‌شود.

وی نقشه جامع علمی را منظری از سیاست‌ها و راهبردهای کلان کشور در این بخش دانست و تصریح کرد: در این نقشه راه، به خوبی توجه به علوم انسانی و بومی سازی آن، مورد تاکید قرار گرفته است.

کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت در قم تشکیل شود.

استاندار قم با تاکید بر ضرورت تشکیل کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت و نقش آن‌ها در پرکردن حلقه مفقوده ارتباط بین صنعت و دانش، خاطرنشان کرد: فعال شدن این کانون‌ها متناسب با ظرفیت‌ها و امکاناتی که در استان قم وجود دارد، فضاهای فراوانی را برای توسعه بخش‌های مختلف استان فراهم می‌کند.

طرح‌ها و پایان نامه‌های ارائه شده متناسب با نیاز‌ها و ظرفیت‌های استان باشد.


وی در ادامه بر ضرورت ارتباط دانشگاه و دستگاه‌های استان تاکید کرد و بیان داشت: طرح‌ها و پایان نامه‌هایی که از دانشگاه‌ها به دستگاه‌های اجرایی ارائه می‌شود باید متناسب با نیاز‌ها و ظرفیت‌های استان باشد.

موسی‌پور بر استفاده درست و مطلوب از ظرفیت ارتباط بین دانشگاه و دستگاه‌های استان تاکید کرد و گفت: حمایت از پایان نامه‌ها و طرح‌های دانشجویان ضروری است، اما عناوین و موضوعات این پایان نامه‌ها باید جزئیات نیازهای دستگاه‌های اجرایی را شامل شده و کمتر به موضوعات کلی پرداخته شود.

زمینه‌های تشکیل مجمع مشورتی نخبگان علمی و اجرایی استان فراهم شود.

وی با اشاره به فراهم آوری زمینه‌های تشکیل مجمع مشورتی نخبگان علمی و اجرایی استان، اظهار داشت: تشکیل این مجمع اقدامی ابتکاری و ایده‌ای نو برای ایجاد ارتباط نظاممند سیستم اجرایی با جریان نخبگی استان می‌باشد که هرچه سریع‌تر باید ساختار‌ها و زمینه‌های تشکیل آن تدوین و فعالیت این مجمع آغاز شود.

استاندار قم تشکیل این مجمع را گامی اساسی در راستای تصمیم سازی مطلوب‌تر در بدنه دستگاه‌های اجرایی استان عنوان کرد و افزود: ارتباط هرچه بیشتر سیستم اجرایی استان با نخبگان یک ضرورت است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت تدوین ساز و کاری مشخص برای مدیریت توسعه کمی و کیفی دانشگاه‌های استان، خاطر نشان کرد: در این راستا تشکیل شورای آموزش عالی استان یک نیاز اساسی و ضروری است.
شورای آموزش عالی استان قم تشکیل می‌شود

موسی‌پور ادامه داد: آئین نامه‌ها و برنامه‌های شورای آموزش عالی استان در حال تدوین است و با توجه به نیاز استان تشکیل این شورا، کمک شایانی به ارتباط بیشتر سیستم اجرایی با دانشگاه، حل مشکلات دانشگاه‌ها و مدیریت توسعه دانشگاه‌های استان خواهد کرد.