به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا دهناد در دیدار با هیئت تجاری ترکیه با اشاره به ظرفیتها و مزیتهای تجاری و سرمایه گذاری استان قم، ارتباط مطلوب و مستمر تجاری و بازرگانی ایران و ترکیه را مورد توجه قرار داد و بیان داشت: با توجه به مزیت ها و ویژگی های استان قم سطح روابط تجاری و اقتصادی بین قم و ترکیه در حال گسترش است.
وی افزایش شتاب همکاریها بین استان قم و ترکیه را موجب افزایش قدرت اقتصادی ایران و ترکیه دانست و خاطر نشان کرد: ادغام وزارتخانه های بازرگانی و صنایع نیز کمک شایانی در راستای افزایش سطح همکاری ها و ارتباطات بین دو کشور خواهد کرد.
دهناد با اشاره به نیازهای سرمایه گذاری استان قم، بخش نساجی را یکی از نیازمندی های سرمایه گذاری این استان عنوان و تصریح کرد: با توجه به میزان مصرف چادرهای مشکی در استان قم و وارداتی بودن اکثر این محصولات، نیاز به تولید با کیفیت این محصول در این استان به شدت احساس میشود و زمینه همکاری دستگاههای مختلف برای تحقق این امر به طور کامل وجود دارد.
وی در ادامه گفت: همچنین با توجه به سبقه و ظرفیت های استان قم در تولید پنبه، سرمایه گذاری برای احیاء تولید این محصول در این استان ضروری است و میتوان در این زمینه از تجربیات ترکیه استفاده کرد.
با همکاری ترکیه می توان زمینه تولید آرد مرغوب در قم را فراهم کرد
معاون برنامه ریزی استاندار قم با اشاره به آزادشدن قیمت آرد در کشور، افزایش کیفیت و غنی سازی این محصول را ضروری عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به ظرفیت های ترکیه در زمینه تولید آرد مرغوب و با کیفیت، می توان زمینه تولید مرغوب این محصولات را با همکاری تجار ترک در استان قم فراهم کرد.
منطقه ویژه سلفچگان، منطقهای استراتژیک برای سرمایهگذاری بخش خصوصی
وی منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان را یکی از مناطق استراتژیک کشور برای سرمایه گذاری بخش خصوصی دانست و خاطر نشان کرد: زمینه های سرمایه گذاری در این منطقه به طور کامل فراهم است و با همکاری دستگاه های اجرایی استان، مشکلات اداری و زمینه های تسریع در اخذ مجوز برای سرمایه گذاران فراهم شده است.
دهناد همچنین آغاز پروژه احداث فرودگاه بین المللی قم توسط بخش خصوصی و پروژه احداث خط قطار سریع السیر تهران – قم را از جمله ظرفیت های استان قم عنوان کرد و افزود: این پروژه ها در سال های آینده زمینه های مناسبی را برای تسهیل حمل و نقل و سرمایه گذاری و پیشرفت استان قم فراهم خواهند کرد.
بر پایه این گزارش، هیئت تجاری ترکیه نیز در این جلسه ابراز امیدواری کردند با بررسی ظرفیتها و مزیتهای استان قم، هرچه زودتر زمینه سرمایهگذاری در این استان فراهم شود.
تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۶
قم - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار قم بخش نساجی را یکی از نیازمندیهای سرمایهگذاری در قم عنوان کرد و بر احیای تولید محصول پنبه در قم تأکید کرد.