اهواز - خبرگزاری مهر: نخستین هفته فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز در مراسمی با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه، مدیران واحدها و بخش‌های مختلف، مسئولانی از استان و اساتید آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز  شامگاه یکشنبه در این مراسم با اشاره به تفکیک معاونتهای فرهنگی و دانشجویی از سال گذشته، تاثیر این اقدام را پررنگ تر شدن فعالیتهای فرهنگی عنوان کرد و اظهار داشت: آنچه که شایسته دانشگاه شهید چمران در عرصه فرهنگی است، به تدریج خود را نشان می‌دهد.

حسن مروتی با اشاره به تدارک 60 برنامه در هفته فرهنگی، خاطرنشان کرد: با توجه به حضور دانشجویان در این برنامه‌ها از هفته های گذشته برای تدارک آنها فضای نشاط و شادابی در همه دانشکده ها حاکم است.

وی تصریح کرد: فعالیتهای فرهنگی هزینه های خاصی دارد که با اعتباراتی که به دانشگاه ها تعلق می گیرد، هماهنگی ندارد و می طلبد که برای چنین کارهایی همچون هفته فرهنگی که فراتر از برنامه های معمولی است، اعتبار ویژه ای از سوی استان اختصاص یابد.

مروتی جمعیت 212 هزار نفری دانشجویی استان را یادآور شد و گفت: با توجه به تشکیل شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی دانشگاه های خوزستان، وجود پتانسیل جمعیت دانشجویی نیازمند برنامه ریزی برای انجام کارهای فرهنگی بلندمدت و هدفمند است.

سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار امیدواری کرد که در سال آینده بتوان تمام فعالیتهای فرهنگی همه دانشگاه‌ های استان را مورد ارزیابی قرار داد.

در ادامه این مراسم معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان هدف از بعثت پیامبران الهی را کار فرهنگی در قالب هدایت مردم و قیام آنها برای برپا کردن جامعه الهی عنوان کرد و گفت: لازم است انسان متخلق به خلق الهی بسازیم تا جامعه‌ الهی پایداری داشته باشیم.

سید محمدعلی پورموسوی موج بیداری اسلامی را بیانگر تاثیر نگاه امام به فعالیتهای فرهنگی دانست و افزود: ما وظیفه داریم بر مبنای تفکر امام راحل (ره) روحیه تهاجمی و کسب قدرت نرم در دنیا داشته باشیم.

وی از بحران هویت و گسست نسلی به عنوان دو مشکل اساسی در این مسیر یاد کرد و گفت: اینها به عنوان مشکلاتی در حرکت آفندی ما مطرح اند که البته خود، ریشه در مسائلی دیگر دارند.

پورموسوی تاکید کرد: باید باور داشته باشیم که با قرآن می توان بسیاری مشکلات جامعه را حل کرد و گره های فرهنگی و اجتماعی را گشود و این باور را نشر دهیم.

وی از ائمه اطهار(ع) به عنوان تاریخ روایی قطعی بدون عیب و اسوه های ماندگار قابل طرح یاد کرد و گفت: شخصیتهای قابل ارائه در رده های مختلف داریم که می توان آنها را به نسل جوان معرفی کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در ادامه این مراسم گفت: انقلاب اسلامی ایران انقلابی 100 درصد دینی بود و دین، جوهره خیزش مردم بوده است.

علیرضا مخبردزفولی عوامل پیدایش، پیروزی و استمرار انقلاب را سه عامل اسلام، رهبری و مردم متدین عنوان کرد و افزود: موتور محرکه استقامت مردم در جنگ، انقلاب، ترورها، تحریم ها و... اسلام و رهبری بوده چرا که ولایت، رکن رکین اندیشه شیعی است.

رئیس شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی دانشگاه های خوزستان با اشاره به اینکه تمام برنامه های این هفته توسط دانشجویان تدارک دیده شده است، افزود: بیش از 800 دانشجو در ارتباط با برنامه ریزی و اجرای این هفته دست اندرکار هستند و با توجه به گسترده بودن برنامه ها در سطح همه دانشکده ها، پیش بینی می شود حدود 10 هزار دانشجو از این برنامه ها بهره‌مند شوند.

مخبر دزفولی خاطرنشان کرد: برنامه های هفته فرهنگی به نحوی تدارک دیده شده که هر کس با هر نوع سلیقه فرهنگی و هنری نماینده ای در آن دارد و می تواند از این برنامه ها و نمایشگاه ها و کارگاه ها استفاده کند.