مدیر عامل خانه سینما موضع‌گیری‌های سیاسی درباره رویدادهای سینمایی و مشکلات صنفی را راه حل مناسبی برای این مسائل ندانست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی عسگرپور مدیر عامل خانه سینما دومین سخنران مراسم بود که پشت تریبون قرار گرفت، عسگرپور از همان ابتدا اشاره کرد که می‌خواهد مفادی قانونی را مطرح کند که درباره وظیفه دولت نسبت به سینماگران است.

- مدیر عامل خانه سینما ابتدا به شورای عالی تهیه‌کنندگان سینمای ایران تبریک گفت: جای چنین مراسمی خالی بود و خوشحالم که این اتفاق افتاده است، این که بدانیم قضات تهیه‌کنندگان درباره بهترین‌های سینمای ایران چیست جالب است و البته داوری فیلم‌ها از این منظر کار دشواری است.

عسگرپور ادامه داد: داوران این مراسم کار سختی داشتند، آنها برخلاف بیشتر مراسم که تعداد جوایز، تندیس‌ها و سیمرغ‌هایشان بسیار بالا است، فقط چند جایزه برای برگزیدگان در نظر گرفته‌اند، ما ایرانی‌ها مسابقه را دوست داریم، اما داوری و قضاوت را دوست نداریم، در مراسم امشب این دو کار سخت انجام شده، هم تعداد جوایز کم است، هم برای نخستین بار تهیه‌کنندگان از نگاه خود فیلم‌ها را داوری می‌کنند.

کارگردان فیلم سینمایی "اقلیما" افزود: در شرایط فعلی که بعضی دوستان قبلی تلاش می‌کنند نهاد صنفی خانه سینما را متلاشی کنند، برگزاری این مراسم کار سختی است، من امشب می‌خواهم درباره ماده 116قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی صحبت کنم، در این قانون آمده که دولت موظف است امنیت شغلی هنرمندان را تامین کند.

مدیر عامل خانه سینما در این بخش از صحبت‌هایش این بند قانونی را کامل برای حضار خواند و ادامه داد: حالا باید دید در این زمینه چقدر عمل شده، چقدر برای تامین امنیت شغلی گام برداشته شده، بعضی دوستان در این روزها اظهار نظرهایی کرده‌اند که فاصله آنها از بدنه سینما را بیشتر می‌کند، این اظهارنظرها ثبت می‌شود، امیدوارم این دوستان بدانند چقدر از بدنه سینما دور می‌شوند و آیا بعد از گفتن این حرف‌ها می‌توانند به چشم‌های اهالی سینما نگاه کنند.

کارگردان فیلم سینمایی "قدمگاه" با اشاره به وجود سایت‌ها و نشریات گفت: این روزها مانند گذشته اظهار نظرها به سادگی پاک و فراموش نمی‌شوند، اظهارات غیرکارشناسی که می‌شنویم، نه جنبه حقوقی دارد، نه فرهنگی بلکه بیشتر سیاسی است، دور از واقعیت است و به مخاطب نشانی غلط می‌دهد.

محمدمهدی عسگرپور ادامه داد: اظهار نظر سیاسی و حزبی درباره سینما مشکل را حل نمی‌کند، بلکه بار مسئولیت بعضی دوستان را سنگین می‌کند، می‌گویند چرا در خانه سینما شعار داده می‌شود، وظیفه ما این است که دولت را متوجه مسئولیتش درباره سینماگران کنیم، وظیفه ما این است هشدار بدهیم تا دولت به تکلیفش عمل کند.

- - - - - - - - -

ادامه دارد