به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا سجادپور مدیر کل اداره نظارت و ارزشیابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به اهداف معاونت اجتماعی ناجا در برگزاری دوره چهارم فیلم پلیس گفت: در این دوره از جشنواره حمایت از سینمایی اجتماعی از اهداف برگزارکنندگان جشنواره است و در سه دوره گذشته نیز این حمایت از سینمای اجتماعی و هنرمندان دیده میشد.
وی ادامه داد: این جشنواره توانسته با استقبال هنرمندان همراه باشد و ناجا در این بخش بسیار موفق عمل کرده و توانسته تحول جدی را در عرصه سینمای اجتماعی و ساخت فیلمهای پلیسی-اجتماعی به وجود آورد.
وی که سابقه همکاری با جشنواره فیلم پلیس را در دورههای گذشته دارد، بیان کرد: نیروی انتظامی با تمامی اقشار جامعه در ارتباط مستقیم بوده و هر اندازه بتواند از سینما و ابزار هنری برای ارتباط و تعامل با مردم استفاده کند، مؤثر است.
سجادپور یادآور شد: به طور کلی دو نوع جشنواره داریم جشنوارههایی مانند فیلم فجر که مردم جامعه از همه قشر با آن درگیر میشود و جشنواره موضوعی که به یک موضوع خاص تمرکز میکند و در این میان جشنواره فیلم پلیس علاوه بر مردم با هنرمندان نیز تعامل ایجاد کرده است.
سجادپور با اشاره به تعامل بین هنرمندان و پلیس گفت: تصوری که هنرمندان امروز نسبت به پلیس دارند اصلاح شده است و معتقدم همکاری نزدیک و متقابل بین آنها به قابل لمس بوده و در تولید آثار سینمایی دیده میشود.
سجادپور خاطرنشان کرد: خوشبختانه نیروی انتظامی با حمایت از فیلمها و با نگاه خوبی که به عرصه هنر دارد توانسته هنرمندان را تشویق کند و اعتماد آنها را نسبت به خود روز به روز افزایش دهد.
رئیس شورای نظارت و ارزشیابی سینما گفت: نیروی انتظامی از راههای مختلفی میتواند به سینما کمک کند که از جمله این راه ها ارتباطگیری صحیح است. اعتماد به نیروی حافظ امنیت در کشور مانع گسترش جرم میشود و همچنین با استفاده از آگاهی موجبات سوءاستفاده و جهالت از بین میرود.
وی با بیان این که رویکرد اجتماعی در فیلمهای پلیسی اهمیت بسیار زیادی دارد، تصریح کرد: پلیس در درجه اول با جامعه سروکار دارد و هرچقدر بتواند با اقشار مختلف ارتباط مستقیم داشته باشد در ایفای نقشهای خود بهتر عمل خواهد کرد.