به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی جوان شورابی بعد از ظهر پنجشنبه در نشست این اداره کل افزود: ایجاد بانک جامع حمل و نقل و اقدامات جامع حوادث و سوانح حمل و نقل و کاهش سالانه 10 درصد تلفات جانی ناشی از تصادفات رانندگی از مهمترین برنامه های این بخش در برنامه پنجم توسعه است.
مدیرکل راه و ترابری گلستان گفت: تسهیل تجارت حمل و نقل و افزایش ترانزیت کالاهای خارجی به میزان حداقل 10 درصد در هر سال، حمایت از احداث، ترمیم، نگهداری و ایمن سازی شبکه راه های روستایی و در نهایت دستیابی به رشد اقتصادی هشت درصد در سال، مبنای برنامه ریزی های برنامه پنج ساله توسعه در بخش حمل و نقل قرار می گیرد.
شورابی ادامه داد: با ابلاغ این برنامه ها به دستگاه های اجرایی تابعه، برای تنظیم اهداف و برنامه های عملیاتی منطبق با آن، به طور مستمر و روزانه حداقل دو ساعت، نشست کارشناسی با حضور معاونان، روسای ادارات ستادی و کارشناسان صاحب نظر در اداره کل راه و ترابری استان گلستان برگزار می شود.
وی گفت: این اداره کل با توجه به اهداف کلی تعیین شده در برنامه پنج ساله آینده، برنامه ریزیهای لازم را در دستور کار خود قرار داده است.
شورابی همچنین متذکر شد: نقاط ضعف و قوت موجود در عملکرد اداره کل راه و ترابری استان در برنامه چهارم توسعه اجتماعی، اقتصادی در جلسات کارشناسی نیز بررسی و ارزیابی شد.
گلستان بیش از پنج هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد.