حجت الاسلام دکتر محمدجواد زارعان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر گفت: جامعه المصطفی(ص) العالمیه نهادی حوزوی است که شکل آن مانند سیستمهای مدرن و دانشگاهی است و در طول سه سال اخیر به دستور مقام معظم رهبری ترکیبی از دو سازمان حوزهها و مدارس علمیه خارج از کشور و مرکز جهانی علوم اسلامی شده که در ابتدای سال 88 به عنوان جامعه المصطفی(ص) تلفیق پیدا کرده است.
معاون آموزشی جامعه المصطفی (ص) العالمیه مأموریت اصلی این نهاد آموزشی را تربیت طلاب غیرایرانی در داخل و خارج کشور اعلام کرد و گفت: در حال حاضر 12 هزار طلبه غیرایرانی در جامعه المصطفی در داخل کشور و 10 هزار طلبه غیرایرانی نیز در شعبههای خارج کشور شاغل به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه تعداد برادران و خواهران شاغل به تحصیل در جامعه المصطفی(ص) در داخل کشور به ترتیب 10 هزار و 2 هزار نفر هستند گفت: خوهران و برادرانی که در جامعه المصطفی العالمیه(ص) در داخل کشور تحصیل میکنند از یکصد ملیت هستند که 50 درصد آنها شامل ملیتهای منطقه و کشورهای همسایه مانند افغانستان، پاکستان، هند، عراق و آسیای میانه میشوند.
حجت الاسلام زارعان از تحصیل طلابی از چین، اندونزی، مالزی، آسیای دور، آمریکای لاتین، اروپا و آمریکا نیز در جامعه المصطفی(ص) العالمیه خبر داد و گفت: از برخی کشورها نیز ممکن است فقط یک نفر طلبه داشته باشیم.
وی در تشریح تعداد رشتهها و مقاطع جامعه المصطفی(ص) العالمیه نیز به مهر گفت: در حال حاضر 150 رشته مصوب دارای مجوز از وزارت علوم در کلیه مقاطع در جامعه المصطفی(ص) داریم اما حدود 70 تا 80 رشته در حال اجرا در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری هستند.