علی صالحی نسب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: 683 نفر بهره بردار در 22 نسق موجود که منابع تامین آب آن از رودخانه، قنات، چشمه ها و آب بندانها تامین می شود در این حوزه فعالیت دارند.
وی گفت: در صورت مدیریت خوب و اصولی جهت تهیه نهال بویژه در حراست از خزانه شالی و جلوگیری از آب ماندگی در زمان رشد و نمو نهال شالی می توانند بهترین تولید را در وقت محصول دهی داشته باشند.
وی توصیه کرد: با توجه به محدودیت منابع آبی، کشاورزان از کشت سویا و ... که نیاز آب کمتری نسبت به شالی دارند و یا از کشت مکانیزه استفاده کنند.
معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رامیان به کشت خیار در شهرستان اشاره و اضافه کرد: در سال زراعی 1390 کشت خیار شهرستان در حدود 500 هکتار با تعداد 360 نفر بهره بردار با متوسط عملکرد در هر هکتار 25-30 تن است.
وی افزود: این عملکرد بستگی به مدیریت ایده آل و شرایط آب و هوایی و تامین آب مورد نیاز و عدم شیوع بیماریهای سفیدک و قارچی دارد.
صالحی نسب اعلام کرد: با توجه به مصرف زیاد خیار و صیانت از سلامتی و امنیت عذایی جامعه توصیه می شود کشاورزان عزیز بجای استفاده از سموم و کودهای شیمیایی از کودهای دامی و سبز و زیستی استفاده کند.