به گزارش خبرنگار مهر ، داریوش پوربهی عصر چهارشنبه در در جلسه بررسی مطالعات وضعیت دفع آبهای سطحی جاده نیروگاه اتمی افزود: وجود نیروگاه اتمی در جنوب شبه جزیره بوشهر باعث شده است که تا شعاع 10 کیلومتری آن جزو طرح تفصیلی شهر یعنی شهرسازی قرار نگیرد .
وی افزود: جاده ای که از میدان آزادی تا نیروگاه کشیده شده مانند یک سد در مقابل منطقه آبریز پشته ها و تپه های غرب محلات تنگک قرار گرفته و مانع از تخلیه و رسیدن این آبها - به ویژه در زمان بارندگی - به دریا شده است .
پوربهی با بیان این که باقی ماندن و جمع شدن آب در پشت جاده باعث ایجاد برکه ها و شیوع حشرات و جانوران موذی شده است گفت: بالا آمدن سطح آب های زیرزمینی و در نتیجه خشک شدن نخلستان ها و فضای سبز تنگک ها که از زیباترین مناظر بوشهر بودند حاصل این وضعیت است .
عضو شورای شهر بوشهر اضافه کرد: با توجه به اینکه طرح جامعی برای شرق این جاده وجود نداشت سازمان مسکن و شهرسازی بدون در نظر گرفتن مجراهایی برای خروج و تخلیه آب ، زمین های آن منطقه را به متقاضیان واگذار کرد و بدین ترتیب راه عبور آب به سوی دریا تا حد زیادی بسته شد .
پوربهی با اشاره به فراخواندن مشاوری برای مطالعه وضعیت این جاده تصریح کرد: این مشاور قرار است تا پایان خرداد ماه جاری نتیجه مطالعات خود و برآورد هزینه ها را به شهرداری اعلام کند.