به گزارش خبرنگار مهر ،گودرزی چهارشنبه شب در جلسه ای با حضور مدیران صداوسیمای مرکز قزوین گفت: مرکز پژوهش های اسلامی سازمان صداوسیما موظف به تامین نیازهای پژوهش و بنیادی مراکز است.
رئیس مرکز پژوهش های اسلامی صداوسیما با اشاره به این که ارتباط نزدیک برنامه سازان با مرکز پژوهش های اسلامی موجب بالا رفتن کیفیت برنامه های تولیدی در مراکز می شود گفت: به دنبال آن هستیم تا پژوهش ها برنامه ای باشد و در خدمت برنامه سازان سازمان قرار گیرد و سازمان هم از این برنامه ها به نحو مطلوب استفاده کند.
وی افزود: برنامه سازان مراکز باید درخواست و نیازهای خود را منعکس کنند تا زمینه تحقیق در موضوع های مورد نیاز فراهم شود و هر چقدر برنامه سازی ها پژوهش محور و عمیق باشد برای مخاطبان در سطوح مختلف و قشرهای مختلف در یک جامعه باسواد، تحصیل کرده و فرهنگی مانند استان قزوین و کشور ایران مورد توجه بیشتری قرار می گیرد و پژوهش به غنای برنامه کمک می کند.
گودرزی تصریح کرد: پژوهش محوری نیازمند الزامات دو سویه است و انتظار داریم این ارتباط بین برنامه سازان و محققان و
پژوهشگران برقرار شود.
حجت الاسلام محمدیان مدیرکل صدا وسیمای مرکز قزوین هم در این جلسه گفت: با درک دقیق از اسلام و اجرای دستورات الهی ائمه معصومین(ع) رسانه ملی به وظیفه خطیر خود نزدیک تر می شود.
وی افزود: امروز رسانه در زندگی مردم تاثیرگذار است و می ئتواند نماد دین مردم و ائمه معصومین(ع) امام حسین(ع) و
امیرالمومنین (ع) را در تن زندگی مردم وارد کند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز قزوین در ادامه از رسانه ملی به عنوان دانشگاهی عمومی برای تقویت ارزشها و فرهنگ یاد کرد و اظهارداشت: مصلحت، نیاز و جذابیت باید از محورهای برنامه سازی در رسانه باشد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه رسانه ملی به عنوان خط مقدم مبارزه با جنگ نرم محسوب می شود بر ضرورت ارتباط نزدیک مرکز پژوهش های اسلامی با برنامه سازان رسانه ملی تاکید کرد.
این مسئول با بیان پیشنیه علمی و فرهنگی استان قزوین یادآورشد: پژوهش و تحقیق در خصوص شخصیت های بزرگ مانند آیت الله رفیعی، سید موسی زرآبادی و دیگر مشاهیر قزوینی باید جدی گرفته شود و با انتقال این تحفیقات به مرکز پژوهش های صدا وسیمای به تولید برنامه های پژوهش محور کمک شود.