رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه اکثر درمانهای سوختگی در کشور غیر استاندارد است،‌ گفت:‌ بسیاری از داروهای سوختگی در کشور تولید و یا وارد نمی شود و تحت پوشش بیمه قرار ندارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد جواد فاطمی در سمینار نقش سلولهای بنیادی در سوختگی با اشاره به اینکه استانداردهای درمان، پیشگیری و بازتوانی سوختگی در ایران تدوین نشده است، اظهار داشت: در حال حاضر مراکز مختلف درمانی در سطح کشور روشهای مختلفی را برای درمان سوختگی به کار می گیرند و در بازتوانی و پیگیری بیماران دچار مشکل هستیم.

وی افزود:‌ اغلب بیمارانی که دچار سوختگی می شوند به طور ناقص درمان می شوند و سالیان دراز با این مشکل دست به گریبان هستند و به همین دلیل اولویت اول مرکز تحقیقات سوختگی این است تا استانداردهایی در این زمینه تدوین شود.

رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: بسیاری از افراد در مواجهه با فرد دچار سوختگی، از مراقبتهای اولیه آگاهی نداشته  و با مداخلاتی که انجام می دهند به فرد دچار سوختگی صدمات بیشتری را وارد می کنند و به همین منظور برای بالا بردن سطح آگاهی عمومی جامعه کتابی را در دست چاپ داریم که در آن مراقبتهای قبل از سوختگی آموزش داده شده است.

فاطمی گفت: ‌این کتاب پس از انتشار در اختیار مراکز اورژانس، ‌آتش نشانی ها،‌ خانه های فرهنگ، صداو سیما و همچنین آموزش و پرورش گذاشته می شود تا این آگاهی در سطح جامعه گسترش پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه اکثر درمانها در کشور غیر استاندارد است،‌ افزود:‌ از آنجا که بسیاری از داروهای سوختگی در کشور تولید و یا وارد نمی شود و همچنین تحت پوشش بیمه قرار ندارند ما شاهد درمانهای غیر استاندارد هستیم.

فاطمی در خصوص درمان سوختگی با سلولهای بنیادی گفت: یکی از روشهای جدید در درمان سوختگی استفاده از سلولهای بنیادی است که در این زمینه کارهای خوبی صورت گرفته است.