قم - خبرگزاری مهر: یکی از مراجع تقلید بر ضرورت برخورد با جریانات انحرافی ضد ولایت فقیه تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی بعد از ظهر یکشنبه در دیدار اقشار مختلف مردم گفت: ولی فقیه نائب عام امام زمان (عج) و در اسلام از جایگاه والایی برخوردار است بنابراین با هر گروه و جریانی که بخواهد در مقابل آن بایستد باید مقابله شود.

وی افزود: انقلاب اسلامی با رهبری‌های خمینی کبیر و به خاطر اعتقاد مردم که ایشان را نائب امام زمان(عج) می‌دانستند پدید آمد و بیداری اسلامی امروز در کشورهای منطقه نیز متأثر از آن است.

انقلاب اسلامی در هم شکننده هیمنه استکبار

آیت الله نوری همدانی اظهار داشت: انقلاب اسلامی سبب شده است تا هیمنه استکبار جهانی به خصوص اسرائیل و آمریکا در هم بشکند و دلیل این همه دشمنی با ملت ایران هم همین موضوع است.

این مرجع تقلید با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در منطقه و دنیا عنوان کرد: وظیفه حراست و مراقبت از انقلاب و آرمانهای آن وظیفه همه اقشار مردم است و همه باید رسالت خود را در این زمینه ایفا کنند.

موج بیداری حد و مرز ندارد

وی با بیان اینکه موج بیداری که امروز منطقه را دربرگرفته ناشی از انقلاب اسلامی است ادامه داد: موج بیداری شروع شده است و حد و مرزی هم نمی‌شناسد و همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشتند به کشورهای اروپایی نیز سرایت خواهد کرد.

این مرجع تقلید ادامه داد: موج بیداری امروز به اسپانیا و پرتغال و ایتالیا رسیده و اروپا را فرا خواهد گرفت و مستکبران را خوار و محرومان و مستضعفان را بیدار خواهد کرد.

علم بدون عقل مضر است

وی با اشاره به جنایات آمریکا و غرب در جهان اظهار داشت: علم بدون پشتوانه عقلی و اخلاقی مضر است و کارآیی چندانی نخواهد داشت زیرا انسانهای بی‌عقل از علم در راه های نادرست استفاده می‌کنند.

آیت الله نوری همدانی جهاد را یکی از بزرگترین درسهای اسلام دانست و گفت: اگر جهاد در میان مسلمانان وجود نداشته باشد عزت و قدرت آن‌ها از بین می‌رود و در مقابل بیگانگان خوار و ذلیل می‌شوند.

وی با اشاره به درخواست مقامات آمریکا از عربستان برای حذف آیات مربوط به جهاد از کتابهای درسی تاکید کرد: دشمنان می‌دانند اگر امت اسلامی جهادگر باشد اجازه نمی‌دهد بیگانه در کشورش حضور داشته باشد.