به گزارش خبرگزاری مهر، افشین پیرهاشمی، نقاش جوان پیشرو که رکورد 518 هزار دلاریش در کریستی سال پیش و کسب رتبه یکصدو چهارمین نقاش پرفروش دنیا توسط او توانست جای پای نسل نوی نقاشی ایران در عرصه های بین المللی را محکم تر کند،این روزها با ارائه یک اثر در نمایشگاه یادبود یکمین سالروز درگذشت زنده یاد معصومه سیحون حضور دارد.
پیرهاشمی در گفت و گویی اختصاصی با خبرگزاری مهر» گالری سیحون را مرجع گالری داری ایران معرفی کرد. خانم سیحون حتی پیش از تأسیس گالری اش، نقشی بسیار تعیین کننده در تقویت هنر ایران و به خصوص معرفی آن در مجامع بین المللی و بینال های معتبر دنیا داشت. جدای از این واقعیت تاریخی، ایشان پس از راه اندازی گالری اش سنگ بنای روندی نو در گالری داری ایران گذاشت.
وی افزود: ایشان در فضای کوچک گالری سیحون توانست همه معیارهای حرفه ای یک گالری امروزین را به نمایش گذارد و به این شعار همیشگی اش که در گالری مهم نیست، گالری دار مهم است جامه عمل بپوشاند. خانم سیحون عیار ارائه مناسب آثار هنری در یک گالری را بالا برد، به کشف و معرفی استعدادهای مناسب هنری همت کرد و توانست به لطف کاریزمای شخصیتی و نفوذ کلامش، سرمایه های خصوصی فراوانی را جذب بازار هنر کند.
افشین پیرهاشمی درباره مشارکت در نمایشگاه یادبود زنده یاد معصومه سیحون گفت: این کم ترین کاری است که می توانم در ادای دین به خانم سیحون انجام دهم. من هنرمند گالری سیحون بودم و موفقیتهایم چه در بینال داخلی و چه در بینال چین از درون این گالری گذشت. من همه لطف و محبت و پشتیبانی های بی دریغ را از یاد نخواهم برد.
وی گفت: بیست سال پیش در روزهای 17 سالگی ام گالری سیحون را شناختم. آن روزها تنها امکان برای تماشای نقاشی های متفاوت و پیشرو گالری سیحون بود، اندکی بعد از آشنایی با گالری سیحون، تابلوهایم را زیر بغلم زدم و رفتم خدمت خانم سیحون و به او گفتم که می خواهم اینجا نمایشگاه بگذارم. آن روز را هیچ وقت از خاطر نمی برم او با تواضع و مهربانی، آثارم را دید و به جمع حاضر گفت که این جوان، آرتی ست بزرگی خواهد شد.
پیرهاشمی ادامه داد: او یکی از آثارم را در نمایشگاه گروهی ارائه داد اما من که به مرور زمان متوجه شدم جایگاه خانم سیحون کجاست و گالری سیحون از چه موقعیتی برخوردار است از رفتار 17 سالگی ام خجالت کشیدم و تا سالها تنها به عنوان یک بازدیدکننده و هنرجوی مشتاق نقاشی به دیدار خانم سیحون می رفتم.
وی درباره اولین نمایشگاهش در گالری سیحون گفت: سال 2001 در حالی که چند نمایشگاه انفرادی در گالریهای بامداد و برگ برگزار کرده بودم آقای نادر سیحون به سراغم آمد و از من دعوت کرد در گالری سیحون نمایشگاه برپا کنم. من نیز بعد از بازگشت از ایتالیا و رها کردن بورس تحصیلی در آنجا با اشتیاق و افتخار به گالری سیحون رفتم و آنجا خانم سیحون به آقای نادر سیحون گفت، که مرا سالهاست می شناسد. این طلیعه همراهی من با گالری سیحون بود که به چهار نمایشگاه انفرادی انجامید که در همه آنها همه آثارم به فروش می رسید.
در نمایشگاه یادبود سال روز مرگ معصومه سیحون، 25 نقاش و عکاس حضور دارند که در میانشان پرویز کلانتری، بهرام دبیری، ناصر پلنگی، کامبیز درمبخش، سیف الله صمدیان، عبدالحمید پازوکی، مصطفی دشتی، بهزاد شیشه گران، عینالدین صادق زاده، احمد نصراللهی، رحیم مولاییان ... آثاری براساس شخصیت معصومه سیحون خلق کردهاند. این نمایشگاه تا 11 خرداد 90 دایر از ساعت 10 تا 18 از این آثار دیدن کنند.