رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان گفت: در زمینه تولید مد داخلی بر اساس ارزشهای دینی و اسلامی مشکلی نداریم اما فراگیری این مدها نیازمند تولید انبوه و سرمایه گذاری است.

کبری خزعلی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که اساتید و هنرمندان به اندازه کافی برای موقعیت های متفاوت طراحی لباس کرده اند گفت: این طراحی ها برای تابستان، زمستان، فعالیتهای ورزشی و هر شرایط دیگری انجام شده است.

وی در پاسخ به این انتقاد که مدهای ارائه شده در نمایشگاه های لباس های اسلامی قابلیت استفاده در سطح جامعه و تولید انبوه را ندارد گفت: اگر منظور نمایشگاه خاصی است قصد نقد آن را ندارم اما لباسهای طراحی شده بر اساس ویژگیهای اسلامی و سنتی ماست و استفاده از آن سبب آرامش روحی و جسمی می شود. همچنین نوع طراحیها به گونه ای است که می توان در هر شرایطی از آن استفاده کرد.

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان یاد آورشد: این مدها نیازمند حمایت همه جانبه گروه های تولیدی و مردمی هستند تا سلیقه و گرایش مردم تغییر کند.

وی با بیان این که بازنگریهایی در کار گروه مد و لباس وزارت ارشاد انجام شده گفت: پیش از این این کارگروه به صورت نیمه تعطیل بود اما فعالیت های خوبی در مجموعه های غیردولتی انجام شده است مانند ایجاد بنیاد مد و لباس که در بخش غیر دولتی در حال تشکیل است.

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان ادامه داد: در زمینه اجرای این قانون پنج وزیر مسئولیت دارند اما در حال حاضر فعالیتها در حد برگزاری جلسات، تدوین آیین نامه و طراحی مد و لباس است.

خزعلی با بیان این که طراحیهای خوبی در دانشگاه هنر و سایر دانشگاهها در مورد طراحی های لباس ها مناسب با ارزشهای اسلامی صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: ما مشکلی در خصوص طراحی مد نداریم مشکل اساسی ما تولید انبوه و سرمایه گذاری در این حوزه است.

وی افزود: فروشندگان نیز نبود لباس هایی بر اساس ارزش های اسلامی و در دسترس بودن لباس های خارجی نامناسب به میزان انبوه و ارزان قیمت را دلیل استفاده ازاین نوع لباس ها عنوان می کنند که در واقع تولید انبوه این لباس ها ما را به سمت مدهای وارداتی هدایت می کند.