به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی افزود: شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی ایران، مجموعه است سازمان یافته از سامانه های برخط، مراکز فرهنگی دیجیتال، اقدامات حمایتی، آموزشی و اطلاع رسانی که با هدف استفاده بهینه از فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی برای تحقق اهداف فرهنگی نظام، تحت راهبری و نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طراحی و اجرا شد و متناسب با فناوری های روز، توسعه و ارتقا می یابد.
وی، بسترسازی برای تولید انبوه محتوای دیجیتال هماهنگ با ارزش های کشور، شناسایی و تقویت ظرفیت های بخش فرهنگ برای تولید محتوای فرهنگی دیجیتال، تجهیز فعالان بخش فرهنگ برای حضور اثرگذار در فضای دیجیتال، حضور اثرگذار اهالی فرهنگ در فضای دیجیتال برای مقابله با تهدیدات دشمن در این فضا، همگانی کردن تولید محتوای دیجیتال از طریق آموزش های تخصصی و عمومی ارائه شده در شبکه ملی فرهنگ را از اهداف راهبردی این نهاد دانست.
ابراهیمی اظهار داشت: در راستای ارائه امکانات و محصولات شبکه ملی فرهنگ در سطح کشور و آموزش مبانی ساخت و توسعه محتوای فرهنگی دیجیتال، که یکی از قسمت های اصلی شبکه ملی فرهنگ است و در جهت ایجاد پایگاهی جهت ارتباط حضوری با مخاطبان و هدایت کاربران به سمت اهداف شبکه ملی فرهنگ و با هدف ایجاد مراکز رشد فرهنگی دیجیتال سطح کشور، مراکز فرهنگی دیجیتال در سه کانون فرهنگی و هنری مساجد هر شهرستان تشکیل می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، بخش نرم افزارهای رایانه ای، بخش اینترنت پاک، بخش بازی های رایانه ای، بخش محتوای همراه، بخش خدمات الکترونیک، بخش آموزش، بخش کارگاه تخصصی تولید رسانه های دیجیتال و بخش ابزارهای پیشرفته تولید رسانه های دیجیتال را از خدمات قابل ارائه در مراکز فرهنگی دیجیتال کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران عنوان کرد.
وی تصریح کرد: خانه فرهنگی دیجیتال، مجتمع فرهنگی دیجیتال و مراکز رشد فرهنگی دیجیتال از انواع دیگر مراکز فرهنگی دیجیتال است که در سطح استان مازندران راه اندازی خواهد شد.
ابراهیمی گفت: راه اندازی مراکز فرهنگی دیجیتال کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران با همکاری مراکز توسعه فناوری دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستاد عالی مساجد کشور انجام خواهد شد.