دکتر مرضیه وحیددستجردی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سند آمایش سرزمین دانشگاهها و مراکز آموزش عالی علوم پزشکی بیش از 10 بار ویرایش شده است و به زودی در شورای معاونان وزارت بهداشت مطرح می شود.
وزیر بهداشت تاکید کرد: اساس اصلی این سند آماده شده است و به زودی پس از تصویب در شورای معاونان تصویب و به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ می شود.
به گزارش مهر، بر اساس جزئیات طرح آمایش سرزمین و مراکز آموزش عالی در حوزه سلامت، دانشگاههای علوم پزشکی به 6 کلاس تقسیم بندی می شوند و شرایط و ماموریت های جدید و نحوه توسعه دانشگاهها و استانداردهای آن مشخص می شود.
بر اساس این طرح، کلاس اول دانشگاههای بین المللی، کلاس دوم دانشگاههای ملی، کلاس سوم دانشگاههای استانی، کلاس چهارم مراکز آموزش عالی سلامت، کلاس پنجم دانشکده های سلامت و کلاس ششم مرکز جامعه نگر سلامت اختصاص دارد.
براساس این طرح در شهرستانها موسسات آموزش عالی سلامت جایگزین دانشکدههای علوم پزشکی میشوند که وظیفه این موسسات تربیت نیروی انسانی مورد نیاز منطقه است اداره این موسسات به صورت هیئت امنایی خواهد بود و دانشگاههای علوم پزشکی استان میتوانند از فیلد بالینی این موسسات استفاده کنند.
بر اساس این طرح کشور به 9 منطقه آمایشی تقسیم میشود و دانشگاههای علوم پزشکی با کارکرد ملی در رأس مناطق قرار میگیرند و دانشگاههای علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، شیراز، مشهد، اصفهان، تبریز، کرمان، اهواز و کرمانشاه جزء 9 منطقه آمایشی محسوب میشوند.