استاد گروه فلسفه تربیت دبیر دانشگاه شهید رجایی گفت: پیامهای مذهبی به خاطر کارکرد بسیار اساسی و مهمی که دارند از اهمیت و ضرورت بسیاری برخوردارند و بایستی برای انتقال بی‌نقص این پیامها دقت لازم صورت گیرد.

دکتر عین الله خادمی در مورد قدرت رسانه‌ها در انتقال تفکر عمیق به مخاطبان عام به خبرنگار مهر گفت: در مورد رسانه‎‌ها اقسام مختلف و کارکردهای گوناگونی حاکم است. حکم کلی در مورد همه رسانه‎ها نمی‎توان داد و حکم کلی دادن درست نیست. بعضی رسانه‎ها، آنهایی که به دنبال مخاطبان عام هستند مثل روزنامه‎ها و برخی شبکه‎های رادیو و تلویزیون و برنامه‎هایشان نمی‎توانند تفکر عمیق نظری را به مخاطبان عام منتقل کنند و چنین کارکردی هم ندارند و نمی‎توانند هم داشته باشند.

وی افزود: ولی استفاده از سایتها و اینترنت و برنامه‎های تخصصی رادیو و تلویزیون می‎توانند تاحدی در مخاطبان ایجاد تفکر کنند و تفکر عمیق را به مخاطبان منتقل کنند، لذا صدور حکم مطلق درباره کارکرد آنها جای تأمل دارد.

استاد گروه فلسفه تربیت دبیر دانشگاه شهید رجایی در مورد اینکه چه راهکارهایی باید اتخاذ کرد تا تفکر ژرف هنگام انتقال به مخاطب عوام زده نشود اظهار داشت: مرحله انتقال پیام سه دسته را شامل می‌شود، اول ناقل پیام، دوم خود پیام و سوم هم مخاطبان پیام. در این مورد باید مخاطبان را بشناسیم و در حد ظرفیتی که دارند پیام را منتقل کنیم و اینکاربا بخش مسئولیت ناقل پیام است.

این محقق و پژوهشگر حوزه فلسفه اسلامی در مورد اینکه تاچه اندازه ضرورت تأملات نظری در باب راههای پیشگیری از انتقال ناقص آرای ژرف به مخاطب عام را مهم می‎دانید تصریح کرد: انتقال کامل آرای ژرف به ناقلان پیامها بستگی دارد که مخاطبان خود را حساب شده انتخاب کنند و براساس محاسبات دقیق و تواناییها و کارکرد رسانه در جهت انتقال پیام دقیق و انتخاب شده به مخاطب، عمل کنند.

خادمی یادآور شد: ضرورت انتقال کامل و صحیح آرای ژرف به مخاطبان عام اهمیت بسیاری دارد . اهمیت هر پیامی ضرورت انتقال محتویات آنرا بطور کامل می‎رساند. در واقع این ارزش پیام است که میزان ضرورت را مشخص می‌کند. برای مثال پیامهای مذهبی به خاطر کارکرد بسیار اساسی و مهمی که دارند از اهمیت و ضرورت بسیاری برخوردارند و بایستی دقت شود این پیامها بدون اشتباه و بی نقص منتقل شوند.