تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۸

قم - خبرگزاری مهر: بخشدار کهک گفت: اورژانس این منطقه بدون اعتبارات دولتی ساخته شده٬ و با توجه به اینکه دور‌ترین نقطه این بخش تا مرکز استان ۶۰ کیلومتر است ماشین اوراژانس احتیاج به امکانات مجهز دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی مظفر سعادتی در جلسه ستاد حوادث غیر مترقبه استان قم که در بخش کهک برگزارشد اظهار داشت: اورژانس این منطقه بدون اعتبارات دولتی ساخته شده و با توجه به اینکه دور‌ترین نقطه این بخش تا مرکز استان ۶۰ کیلومتر است ماشین اوراژانس احتیاج به امکانات مجهز دارد تا بتواند جان بسیاری از افراد را نجات دهد و باید در روزهای تعطیل دو آمبولانس به این بخش اختصاص داده شود.

وی در ادامه عنوان کرد: لازم است گروه امداد و نجات مستقلی برای آتش نشانی داشته باشیم که در این زمینه به نیروهای متخصص احتیاج داریم و لازم است شهرداری را به گروه امداد و نجات مجهز کنیم و اگر همه کارهای شهرداری شهری است آتش نشانی را متعلق به بخش ببینیم و آن‌ را مجهز کنیم

بخشدار کهک ادامه داد: بخش کهک چشم اندازهای مناسبی دارد و به علت نزدیکی به استان قم بیشتر شهروندان قم، بخش کهک را برای گذراندن اوقات فراغت انتخاب می‌‌کنند به همین دلیل لازم است بسترهای مناسبی در این منطقه ایجاد شود.

وی خواستار اصلاح چند پیچ خطرناک روستای میم که با وجود استراتژی بودن این پیچ و وجود مجتمع‌های تفریحی پردیس، کشتی آبی و باباطاهر که در ایام تعطیل افراد زیادی به این مکان‌ها می‌روند شد و ابراز کرد: پیچ وشنوه و فردو که تصادفات زیادی در آن محدوده رخ می‌دهد و پیچ ورجان - سیرو که بیشترین ترافیک را از خروجی ورجان تا ورودی کهک را دارد نیز باید اصلاح شود تا از بروز بسیاری از تصادفات جلوگیری شود.

 وی افزود: همچنین خط‌های ترافیکی بین جاده‌ها رنگ مناسبی ندارد و استفاده از رنگ مناسب علاوه بر اینکه تشخیص راننده‌‌‌ها را افزایش می‌دهد به راحتی از بروز بسیاری از تصادفات جلوگیری می‌کند.

بخشدار کهک خواستار استقرار نیرو در کانکس هلال احمر شده و افزود: در صدد هستیم بحث امداد و نجات در روستا‌ها را گسترش دهیم و در بحث آموزش آن زمینه سازی کنیم.

بخشدار کهک در پایان صحبت‌های خود خواستار آموزش فرهنگ رانندگی و امداد و نجات بین مدارس بخش کهک شد.

معاون اداره کل راه و ترابری استان نیز در این جلسه با بیان این مطلب که متناسب با اعتبارات سالیانه در سالجاری اعتبارات فقط محدود به محور قدیم ساوه شده است، ادامه داد: با توجه به وضعیت موجود حجم ترافیک بالا رفته و حد فاصل ورجان تا سیرو هزینه بالایی در بردارد که برای این پروژه احتیاج به اعتبار داریم.

ساخت پارک ترافیکی در کهک

عباس فراهانی از ساخت پارک ترافیکی در بخش کهک خبر داد و گفت: تا کنون ۳ پارک ترافیکی در استان قم ساخته شده است و در صدد هستیم که در این بخش پارک ترافیکی ساخته شود و در ابتدا باید آموزش پارک ترافیکی را بخصوص برای دانش آموزان داشته باشیم.

معاون اداره کل راه و ترابری در ادامه عنوان کرد: به دنبال این هستیم که نقاشی ترافیکی را بر روی دیوار مدارس اجرا کنیم چرا که علاوه بر زیبایی پیام‌هایی هم به دانش‌آموزان انتقال می‌دهد.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های نیروی انتظامی بحث تصادفات است و امروزه شاهد این هستیم که میزان تصادفات در شهر‌ها بیشتر از جاده‌ها شده است. و برای کاهش حوادث چه در سطح شهر و چه در سطح جاده‌ها باید آموزش همگانی را داشته باشیم.

وی در ادامه افزود: در نظر داریم در سال جاری آموزش‌های همگانی در سطح روستاهای این بخش داشته باشیم تا مردم در زمینه امداد و نجات و کمک‌های اولیه اطلاعاتی داشته باشند

فراهانی ادامه داد: رویکرد اورژانس در سال ۹۰ افزایش پایگاه‌های امدادی در شهر‌ها است.

احداث راهداری در ورودی پیچ ورجان

رئیس ستاد حوادث غیر مترقبه استان قم نیز دراین مراسم بیان کرد: راهداری در این منطقه در ورودی پیچ ورجان جنب منبع آب تاسیس می‌شود.

محسن اوروجی افزود: برای پیشگیری بیشتر از حوادث جاده‌ای امسال پایگاه امداد جاده‌ای را بنا می‌کنیم و آموزش‌های گستردهای را در سطح استان قم و بخش‌ها انجام می‌دهیم تا از بروز حوادث رانندگی جلوگیری کنند.

با توجه به این موضوع که طیف وسیعی از رانندگان را موتورسیکلت سواران تشکیل می‌دهند جشنواره موتور سواری برای آموزش موتور سواران برای اولین بار در سطح بخش کهک برگزار می‌شود.