خبرگزاری مهر-بین الملل: هر روز اخبار متفاوتی درباره افغانستان منتشر می شود اما برخی تصاویر انسان را به فکر فرو می برد که از جمله این تصاویر می توان به ورود غربی ها با پوتین به مساجد و استفاده از مرگبارترین تسلیحات در این کشور اشاره کرد.

این تصویر فرمانده نیروهای ایتالیایی را نشان می دهد که همراه محافظین خود و با  پوتین وارد مسجد جامع در منطقه "بکواه" در نزدیکی ولایت فراه شده و با استاندار این ولایت دست می دهد.

در تصویر زیر مردی را می بینم که در کویر مشغول خواندن نماز است.

درحالی که افغانی ها مردمی مذهبی بوده و همواره به مقدسات دینی احترام گذاشته و هر روز برای اقامه نماز به مسجد جامع می روند اما نیروهای خارجی با بی اعتنایی به اعتقادات آنها با پوتین وارد این مکان مذهبی می شوند.

البته هتک حرمت به مقدسات اسلامی از سوی خارجی ها موضوع تازه ای نیست، بطوریکه اخیرا "تری جونز" یک کشیش آمریکایی در ایالت فلوریدا در نهمین سالروز حملات 11 سپتامبر قرآن کریم را به آتش کشید و خشم افغانی ها را برانگیخت و چندین روز شاهد تظاهرات ضد آمریکایی در این کشور بودیم.

دولت آمریکا در سالهای گذشته با مرتبط کردن بدون دلیل حملات 11 سپتامبر 2001 به مسلمانان باعث شد که یک موج ضد اسلامی در غرب شکل بگیرد و رسانه های غربی نیز با تبلیغات منفی خود به این روند دامن زدند و این روند همچنان ادامه دارد.

البته جنایات غرب در افغانستان هرگز از اذهان عمومی پاک نمی شود و از جمله این جنایات می توان به استفاده از انواع سلاح های کشتار جمعی اشاره کرد که در نتیجه استفاده آن تنها غیرنظامیان بسیاری قربانی شدند.

این تصاویر استفاده آمریکا از مرگ بارترین سلاح های سبک و سنگین در افغانستان را نشان می دهد که خارجی ها همواره از این تسلیحات با هدف نابودی القاعده و مبارزه با تروریسم یاد می کنند اما هر روز شاهد افزایش خشونت ها و حملات طالبان و کشته شدن افغانی ها هستیم.

غرب درحالی مدعی پیشرفت در افغانستان است که بسیاری از روزنامه های خارجی و حتی کنگره آمریکا به شکست راهبرد آمریکا در این کشور اذعان کردند.

در گزارش کنگره که توسط دموکراتها و کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا در دو سال گذشته تکمیل شده آمده است: با وجود کمک 18.8 میلیارد دلاری به افغانستان در 10 سال گذشته پیشرفت قابل توجهی در این کشور حاصل نشده و راهبرد آمریکا در جنگ موفقیت آمیز نبوده است.

هم اکنون بسیاری از جمهوریخواهان و دموکراتها که متوجه شدند 10 سال اشغالگری در افغانستان ثمره ای جز کشته شدن افراد بی گناه نداشته است بر عقب نشینی 100 هزار نیروی آمریکایی از افغانستان در ماه جولای به خصوص همزمان با مشکلات اقتصادی ایالات متحده تاکید دارند.