قم - خبرگزاری مهر: همایش "جریان شناسی سیاسی ایران معاصر" با موضوع فراماسونری در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، استاد تاریخ دانشگاه، محقق فراماسونر و یهودشناس و عضو جمعیت دفاع از فلسطین قبل از ظهر پنج‌شنبه در این همایش در سخنانی اضافه کرد: اوج آمال و آرزوهای ماسونرهای ما این است که کشوری مانند آمریکا و کشورهای اروپایی داشته باشیم.

شمس الدین رحمانی اظهار داشت: فراماسونرها شعاری دارند که به خصوص در مشروطیت ما هم بود و امروز هم عده ای می گویند و آن شعار آزادی، برادری و برابری است که در واقع منظور آنها از آزادی، آزادی از قید و بند مذهبی است.

آزادی به سبک غربی

وی ادامه داد: امروز اگر کسی در ایران برای آزادی جنسی و یا شراب خوردن محدود شود غربیها نعره می زنند که در ایران آزادی وجود ندارد اما کسی جرئت نمی کند در همین کشورها علیه هولوکاست و اسرائیل حرفی بزند.

رحمانی با اشاره به تفکرات پائولوکوئیلو عنوان کرد: کتابهای او در تیراژ زیاد در ایران ترجمه و چاپ شد و مترجم آن هم همین فردی بود که در هنگام قتل ندا آقاسلطان بالای سر او حاضر می شود و بعد هم به غرب فرار می کند.

وی با اشاره به مفهوم برادری در میان فراماسونرها ادامه داد: فراماسونرها نسبت به دیگران همانند گرگ در یک گله رفتار می‌کنند و اگر از برادری می گویند همکاری در حمله و هجوم به دیگران است.

استاد تاریخ دانشگاه اظهارداشت: ماسونها نسبت به تکلیفی که دربرابر تشکیلات ماسونی دارند خود را برابر می دانند و انگیزه های آنها تمام مادی است وهیچ هدف مقدسی ندارند.

رحمانی گفت: روزنامه همشهری روز 18 خردادماه نوشته بود عبدالعلی دستغیب چهار کتاب تازه از جمله در نقد دهخدا و جمال زاده  روانه بازار می کند که کتاب در نقد دهخدا در 230 صفحه آثار او از جمله چرند و پرند را نقد خواهد کرد؛ چرند و پرندی که در آن بدترین اهانتها به روحانیت با زبان طنز زیبا چاپ شده است.

وی ادامه داد: عنصر اصلی کتب جمالزاده مخالفت با روحانیت است و آن وقت ایشان قصه نویس ما می شود و هنوز در کتب درسی ما قصه های جمالزاده وجود دارد و به عنوان متن ادبی یاد می شود.

ویژگیهای فراماسونها

وی با بیان اینکه فراماسون ها به شدت مطیع بالادستیها و به شدت حاکم بر پائین دستی ها هستند افزود: در نظام فراماسون ساخته، فرد حتما باید در سن مشخصی به مدرسه ای خاص برود و کتاب خاصی را بخواند و هیچ وقت هم نباید چون و چرا کند تا اینکه به دانشگاه برود و حتی درآنجا هم اجازه چون و چرای چندانی به او نمی دهند.

رحمانی با بیان اینکه القای اندیشه از طریق آثار هنری از جمله شگردهای فراماسون ها است اظهارداشت: صدا و سیما در سال قبل با افتخار گفتند که 400 فیلم نشان می دهیم و امسال هم در تعطیلات نوروز بیش از 100 فیلم پخش کردند و با اطمینان می‌گویم که بیش از 80 درصد این فیلمها به شدت خشن و اکشن بود چرا باید اینقدر فیلم در عالی ترین جاذبه با این همه خشونت پخش شود و این فکر را القاء کند که تنها راه غلبه یک انسان بر دیگری این است که او را بکشد.

انتقاد از صدا و سیما

وی افزود: خشونت از طریق این فیلم ها به سادگی در حال عادی شدن برای جوانان و مردم است؛ کار هنری باید با نگاه اصولی در کشور مورد توجه قرار گیرد و آسیبهای آن زدوده شود.

عضو جمعیت دفاع از فلسطین عنوان کرد: در کشور بیش از 40 کتاب درباره فراماسونر ها داریم که برخی از آنها توسط فراماسونها نوشته شده است باید این گروه و شیوه ها و رفتارهای آنها را بشناسیم و تا به خوبی آنها را نشناسیم نمی توانیم شگردهای آنها را کشف کنیم.

رحمانی با بیان اینکه فراماسونرها با ظاهری مذهبی فعالیت می کنند بیان کرد: یکی از کسانی که در کشوربرای او بسیار هم تبلیغ می شود فردی است که با انیشتین که فردی یهودی، کابالایی و فراماسونراست حشر و نشر داشته است و آن وقت موسسه ای مانند گ .ا. ج او را برای ما بت می کنند بدون آنکه افکار آنها را به خوبی بدانیم.