به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، دکتر روان ویلیامز اسقف اعظم کانتربری در مقالهای برای مجله "نیواستیتسمن" که دیروز پنجشنبه 19 خرداد ماه منتشر شده بود اظهار داشت که وزاری دولت ائتلافی باید این مسئله را درک کنند که طرحها و تصمیمهای آنها بهویژه در زمینه آموزش و مراقبتهای بهداشتی و درمانی به ایجاد وحشت و اضطراب در جامعه منتهی شده است.
انتقاد اسقف اعظم کانتربری تداعیکننده انتقادهای شدید میان کلیسا و دولت مارگارت تاچر در دهه 1980 بود.
ویلیامز در این مقاله نوشته است: ما به سیاستهای رادیکال و بلندمدتی روی آوردهایم که هیچ کس در حمایت از آن رأی نداده است. طرحهای دولت برای اطلاح برنامههای رفاهی با احیای ارام زبان اغواگرای سزاوار بودن و ناسزاوار بودن همراه شده است.
دفتر کامرون طی یک بیانیه کوتاه در پاسخ به دکتر روان ویلیامز رهبر کلیسای انگلیکن انگلستان و اسقف اعظم کانتربری اظهار داشته است سیاستهای روشن دولت در رابطه با آموزش، رفاه، بهداشت و اقتصاد برای اطمینان حاصل کردن از اینکه در مسیردرستی هستیم ضروری است.
انتقاد ویلیامز در شرایطی صورت گرفته که دولت از برخی از طرحهای خود باری تغییر و تحول سازمان ملی بهداشت عدول کرده است. دولت همچنین از سوی جناح چپ نیز برای سه برابرکردن هزینههای دانشگاهها مورد انتقاد قرار گرفته است.
انتقادات شدید اسقف اعظم کانتربری با حمایت غیرقابل انتظار نورمن تبین یکی از وزاری دولت تاچر رو به رو شد. وی در این رابطه گفت: ویلیام درباره اینکه سیاستهای ائتلاف مورد حمایت هیچ کس نیستند و سیاستهایی هستند که از مردم درباره آنها نظرخواهی نشده مسئله درستی را مطرح کرده است.