سید مهرداد میرزارع در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: عمر متوسط آسفالت در شهرستان قدس کمتر از دوسال است و این در حالی است که این میزان در کشور حداکثر به سه تا پنج سال و در برخی کشورهای دنیا حداقل به 10 سال می رسد.
وی گفت: در شهر بزرگ قدس مشکلاتی مانند افزایش جمعیت، حفاری ادارت خدمات رسان در سطح شهر و تردد هزاران وسیله نقلیه شخصی و عمومی باعث شده تا به طور متوسط روزانه چند هزار تن آسفالت مصرف شود تا سطح معابر آن از استانداردهای مطلوب برخوردار باشد.
این مسئول افزود: در حال حاضر برای آسفالت و روکشی معابر حدود دو میلیارد تومان بودجه پیش بینی شده است تا بتوان گوشه ای از وضعیت موجود را ترمیم کرد.
وی بیان کرد: البته روسازی سطح معابر با آسفالت در شهرستان قدس با محدودیتهای خاصی مواجه است که رسیدن به شرایط ایدهآل را دشوار می سازد.
میرزارع ادامه داد: تنوع تراکم ترافیک و عدم امکان اجرای عملیات نگهداری و تعمیرات به موقع به روشهای متداول نیز از جمله محدودیتهایی است که شرایط روسازی آسفالت را تحت تأثیر خود قرار می دهد.
وی بیان داشت: براساس اهمیت معابر شبکه، درجه بندی کیفیت آسفالت نیز در نقاط گوناگون به طور طبیعی متفاوت خواهد بود.
نظام اجرایی روسازی آسفالتی در شهرقدس اصلاح می شود
معاون فنی و عمران شهرداری قدس اضافه کرد: برای اصلاح نظام اجرایی روسازی آسفالتی و برای برون رفت از وضعیت فعلی و بهبود کیفیت روسازی معابر، برنامه هایی در دستور کار حوزه معاونت فنی و عمرانی و سازمان مهندسی و عمران شهرداری قدس قرار گرفته است.
وی یادآور شد: از جمله این برنامه ها، اصلاح نظام اجرایی، ارتقا دانش فنی و به روز رسانی دستورالعملها و ضوابط و اصلاح فرآیند تولید، حمل و اجرای آسفالت است.
این مسئول عمرانی به ترمیم و لکه گیری معابر و کوچه های شهرستان قدس توسط سه شرکت پیمانکار اشاره کرد و افزود: خیابانهای 30 متری شورا کوچه آزادگان شمالی با حجم 45 تن، خیابان عوارضی کوچه امام رضا(ع) با حجم 22 تن، کوچه بهمن نهم و دهم با حجم 11 تن، کوچه حقیقت دوم با حجم 20 تن، زیر سازی خیابان مصلی حدفاصل نبوی تا دارالقرآن، زیر سازی کوچه شهید وفایی نژاد، زیر سازی کوچه بهمن 11و 12 و خاکبرداری کوچه های بهداشت شرقی و غربی، نرگس شرقی و غربی و کوچه های متصل به آنها در حال اجرای عملیات است.
ارزیابی مستمر روسازی معابر توسط مشاوران
وی عنوان کرد: ارزیابی مستمر روسازی معابر توسط مشاوران و ارائه شاخص های کیفی و سرویس دهی در هر دوره زمانی به همراه ارائه برنامه های کوتـاه مدت و بلنـدمـدت نگهـداری معابـر، از جمله راهکارهایی است که می تواند به بهبود کیفیت معابر شهر منجر شود.
میرزارع ادامه داد: معاونت فنی و عمرانی شهرداری قدس در صدد است با اعمال برنامه هـای ارائه شده جهت اصلاح آسفالت، شرایطی را فراهم کند تا این شاخص از حد کنونی پایین تر نیامده و شهروندان شاهد ارتقا کیفیت سطح معابر در منطقه قدس باشند.