استاد فلسفه دانشگاه ایالتی مورهد در آمریکا معتقد است رسانه‌های امروز قادر به انتقال مفاهیم و مباحث نظری به مخاطبان خود در دنیای کنونی هستند، چون این رسانه‌ها توسط علایق و منافع گوناگون راهبری می‌شوند.

دکتر اسکات دیویسون استاد فلسفه دانشگاه ایالتی مورهد در کنتاکی آمریکا در مورد قدرت انتقال تفکر عمیق نظری توسط رسانه‌ها به مخاطبان خود به خبرنگار مهر گفت: موافق این دیدگاه که رسانه ها قادر به انتقال تفکر عمیق نظری به مخاطبان نیستند نیستم.

وی افزود: رسانه‌های کنونی قادر به انتقال مفاهیم و مباحث نظری به مخاطبان خود در دنیای کنونی هستند. علت این امر این است که این رسانه‌ها توسط علایق و منافع گوناگون راهبری می‌شوند.

مولف "ارزش ذاتی چیزها" تصریح کرد: این منافع و علایق می‌توانند منافع و علایق اقتصادی و سیاسی باشند.

وی افزود: رسانه‌ها امروزه امکانات و قابلیتهایی برای انتقال اندیشه و تفکر عمیق به مخاطبان خود را دارند. رسانه می‌تواند به درک و شناخت عمیقتر مخاطبان از دنیا و محیط پیرامون کمک کنند.

این استاد دانشگاه یادآور شد: همه ما بعنوان مخاطب رسانه باید تلاش کنیم رسانه بهتر بتواند در انتقال مفاهیم عمیق و تفکر و اندیشه در هر کجای گیتی موفق شود. 

وی در مورد اینکه چه روشهایی برای انتقال اندیشه باید از سوی ما مورد استفاده قرار گیرند تصریح کرد: باید به طور دقیق و شفاف از زبان بهره گیریم، علت این است که زبان بهترین ابزار است.

این استاد دانشگاه یادآور شد: استفاده نادرست و غیر شفاف توسط افراد به مثابه به کار بردن تلسکوپی کدر و کثیف است که حقایق از درون آن به خوبی قابل مشاهده نیست.

وی تأکید کرد: همچنین باید از تجارب و ابزارهایی که متفکران و فیلسوفان پیش از ما به کار برده‌اند استفاده کرد و آنها را مورد توجه قرار داد.

استاد فلسفه دانشگاه ایالتی مورهد در پایان تصریح کرد: اندیشمندان و متفکران گذشته روشهای استدلالی بی شمار را معرفی و تمایز میان مفاهیم را مشخص و معین ساخته‌اند. اگر این ابزارها را به کار نبندیم قادر نیستیم به طور دقیق و شفاف فکر کنیم. در این صورت است که دیگران قادر خواهند بود ما را گمراه کنند.