سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان ایران دیدار تیم امید برابر سوریه را مسابقه‌‎ای مناسب برای کسب تجربه بیشتر بازیکنان این تیم دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، کارلوس کی‌روش که جمعه شب برای تماشای دیدار تیم‌های فوتبال امید ایران و سوریه به ورزشگاه آزادی پس از پیروزی شاگردان منصوریان ضمن بیان مطلب فوق گفت: این مسابقه برای کسب تجربه بیشتر بازیکنان پیش از دیدار با امید عراق بود که نفرات تیم توانستند خود را به خوبی با شرایط بازی تطبیق دهند.

وی افزود: هدفمان از برگزاری مسابقه این بود که بازیکنان با شرایط یک بازی رسمی آشنا شوند و بتواند بر احساسات‌شان غلبه کرده و خود را در مواقع حساس در زمین مسابقه پیدا کنند و سریع به جریان بازی برگردند.

سرمربی تیم فوتبال بزرگسالان ایران خاطرنشان کرد: در جریان بازی با سوریه هم این اتفاق افتاد و پس از اینکه تیم ایران گل نخست را دریافت کرد، بازیکنان توانستند خیلی زود به جریان بازی بازگشته و ضمن جبران گل خورده، گل‌های برتری را هم به ثمر برسانند.

کی‌روش همچنین اظهار داشت: با توجه به عملکرد بازیکنان، به آمادگی تیم اطمینان پیدا کرده و بسیار امیدوارم تیم امید بتواند در دیدار با عراق نتیجه دلخواه را بدست آورد.

دیدار تدارکاتی تیم‌های فوتبال امید ایران و سوریه که جمعه شب در ورزشگاه آزادی برگزار شد، در نهایت با پیروزی 2 بر یک شاگردان منصوریان به پایان رسید.