به گزارش خبرنگار مهر، نوروز رشیدی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران شهرستان اظهار داشت: با توجه به اینکه بقاع و اماکن متبرکه در نقاط شهری، روستایی و کوهستانی واقع شدهاند، این اماکن بهترین مکان زیارتی و سیاحتی محسوب می شوند.
وی افزود: جاذبههای موجود و امکانات رفاهی بهترین مکان برای جذب گردشگران و مسافران در اماکن متبرکه است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بابل گفت: رسانهها نقش بسزایی در اطلاع رسانی، جهت دهی گردشگران و گسترش گردشگری مذهبی ایفا میکنند.
رشیدی، فضای حاکم بر جامعه را فضایی اسلامی و برخوردار از مبانی قرآن و اسلام دانست و تصریح کرد: میتوان در کنار این اماکن مقدس با ایجاد امکانات رفاهی، گردشگران را به سمت این اماکن سوق داد.
وی اضافه کرد: گردشگرانی که جهت سیاحت و تفریح سالم به مناطق مختلف کشور سفر میکنند، موجبات رونق و آبادانی آن مناطق را فراهم میکنند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بابل اظهار داشت: اداره اوقاف و امور خیریه بابل، در راستای سیاست و رسالت خود فعالیتهای فرهنگی را در اولویت کار خود قرار داده و در این بخش جهت جذب نوجوانان و جوانان مراسمهای متنوعی در دست اقدام دارد.
وی با بیان اینکه متولی صنعت گردشگری، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری است گفت: اداره اوقاف و امور خیریه با رونق بخشیدن به فضای اماکن مذهبی از جمله مساجد، حسینیه، تکایا و امامزادهها در کنار فعالیتهای رسانهها سهم بسزایی در جذب توریسم دارد.
رشیدی، نقش رسانهها را در تمام ابعاد مهم دانست و افزود: رسانهها میتوانند در اطلاع رسانی دقیق و صحیح جهت هدایت گردشگران و توریسم نقش بسزایی در صنعت توریسم مذهبی و معرقی جاذبههای طبیعی و فرهنگی و اماکن مقدسه داشته باشند.
رئیس اداره اوقاف وامور خیریه بابل ادامه داد: این شهرستان دارای دو هزار و 69 موقوفه و 31 هزار و 551 رقبه، 75 بقعه، 640 مسجد، 125 حسینیه، 450 تکیه و 61 سقاخانه بوده که اکثر موقوفات این شهرستان به عزاداری امام حسین (ع) اختصاص دارد.