گناباد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تبلیغات گناباد از تشکیل شورای سیاستگذاری نماز در ادارات این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عباسعلی فاطمی در جمع رابطان نماز ادارات این شهرستان، گفت: ستاد اقامه نماز گناباد در مسیر گسترش فرهنگ نماز در جامعه، مسابقه کتابخوانی با 144 برنده، نشستهایی برای گسترش نماز با موضوعات خانواده و نماز را برگزار کرده است.

وی افزود: امسال نیز مسابقه مکاتبه ای نماز برای همه اقشار مختلف مردم، مسابقه نماز، مسابقه اذان برای رابطان نماز ادارات و مسابقه کتابخوانی با موضوعات نماز در حال برگزاری است.

فاطمی اظهارداشت: چنانچه نماز، پرداخت زکات و فرهنگ امر به معرف و نهی از منکر درجامعه ای گسترش یابد حکومت آن کشور در جهان سرآمد همه حکومتها خواهد شد.

وی تاکید کرد: برای هرچه باشکوهتر برگزاری نماز جماعت در اداره ها شورای سیاستگذاری نماز درهمه دستگاهها با محوریت امام جماعت و رییس دستگاه اداری تشکیل می شود.

وی افزود: زمان برگزاری جلسات، همایشها و نشستهای اداری نباید با برگزاری نماز جماعت تداخل داشته باشد تا نماز با صلابت هرچه تمامتر برگزار شود.

فاطمی گفت: برگزاری نماز جماعت به مدت حداکثر 20 دقیقه مصوبه دولت و تاکید مقام معظم رهبری است و هیچ منع قانونی ندارد.