به گزارش خبرنگار مهر، داریوش هندویی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: عدم تسری و تعمیم کامل ماده 103 تامین اجتماعی به برنامه پنجم در شرایط سخت فعلی جای تامل و تاسف دارد.
وی افزود: آمار بیکاری پیش بینی شده حدود 3.5 میلیونی باید بیشتر از این حساسیت نمایندگان و مسئولان را بدنبال داشته باشد.
هندویی تصریح کرد: این حمایتهای حداقلی از بخش تولید برای ایجاد، حفظ و تداوم اشتغال کافی نیست و واردات بی رویه، افزایش قابل توجه قیمت مواد اولیه ازجمله سوخت،هزینه حمل و نقل، فقدان حمایت بانکها جهت نوسازی صنایع و تامین نقدینگی و سرمایه در گردش بنگاهها، افزایش تورم، تحریمها وحذف یکباره ماده 103 واقعاً جای گلایه دارد.
رئیس خانه صنعت و معدن مازندران افزود: عرصه بر تولید، صاحبان تولید و سرمایه گذاری تنگ شده که در این ارتباط باید واقع بینانه تر برخورد و عمل می شد.
نایب رئیس شبکه خانه های صنعت و معدن ایران، مقوله بیکاری را درد و مشکل بزرگی دانست که نباید از کنار آن گذشت چرا که تبعات و پیامدهای آن خیلی ناگوار می باشد.
به گزارش مهر، در قانون برنامه چهارم فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی ماده 103 مربوط به تامین اجتماعی پیش بینی شده بود، که دولت را مکلف بخش قابل توجهی از بیمه سهم کارفرما را ابا شروطی معین پرداخت کند که خوشبختانه در برنامه پنج سالـه پنجم ایـن مصوبه با اصلاحاتی در قالـب بند (د) ماده 80 آمده است.
این ماده بدلیل عدم تدوین آیین نامه های اجرایی آن، بنگاههای اقتصادی بالاخص واحدهای بزرگ که با استفاده از این تسهیلات اقدام به ایجاد اشتغال قابل ملاحظه نموده بودند دچار سردرگمی و چالش های جدی مالی شده و مجبور به پرداخت مبلغ بالایی از بابت حق بیمه سهم کارفرما شدند.