رهبر کلیسای انگلیکن انگلستان دولت کامرون را به باد انتقاد گرفت
رهبرکلیسای انگلیکن انگلستان در انتقاداتی شدید دولت دیوید کامرون نخستوزیر بریتانیا را به ایجاد اضطراب از طریق سیاستهایی که هیچ طرفداری ندارد متهم کرد.
دکتر روان ویلیامز اسقف اعظم کانتربری در مقالهای برای مجله "نیواستیتسمن" که روز پنجشنبه 19 خرداد ماه منتشر شده بود اظهار داشت که وزاری دولت ائتلافی باید این مسئله را درک کنند که طرحها و تصمیمهای آنها بهویژه در زمینه آموزش و مراقبتهای بهداشتی و درمانی به ایجاد وحشت و اضطراب در جامعه منتهی شده است.
انتقاد اسقف اعظم کانتربری تداعیکننده انتقادهای شدید میان کلیسا و دولت مارگارت تاچر در دهه 1980 بود.
ویلیامز در این مقاله نوشته است: ما به سیاستهای رادیکال و بلندمدتی روی آوردهایم که هیچ کس در حمایت از آن رأی نداده است. طرحهای دولت برای اطلاح برنامههای رفاهی با احیای ارام زبان اغواگرای سزاوار بودن و ناسزاوار بودن همراه شده است.
دفتر کامرون طی یک بیانیه کوتاه در پاسخ به دکتر روان ویلیامز رهبر کلیسای انگلیکن انگلستان و اسقف اعظم کانتربری اظهار داشته است سیاستهای روشن دولت در رابطه با آموزش، رفاه، بهداشت و اقتصاد برای اطمینان حاصل کردن از اینکه در مسیردرستی هستیم ضروری است.
انتقاد ویلیامز در شرایطی صورت گرفته که دولت از برخی از طرحهای خود باری تغییر و تحول سازمان ملی بهداشت عدول کرده است. دولت همچنین از سوی جناح چپ نیز برای سه برابرکردن هزینههای دانشگاهها مورد انتقاد قرار گرفته است.
انتقادات شدید اسقف اعظم کانتربری با حمایت غیرقابل انتظار نورمن تبین یکی از وزاری دولت تاچر رو به رو شد. وی در این رابطه گفت: ویلیام درباره اینکه سیاستهای ائتلاف مورد حمایت هیچ کس نیستند و سیاستهایی هستند که از مردم درباره آنها نظرخواهی نشده مسئله درستی را مطرح کرده است.
تصمیم برای خاتمه زندگی بررسی میشود
رهبران دینی ایالت ایلینویز روز چهارشنبه 15 ژوئیه(25 خرداد) درنشست " محبت و انتخابها" شرکت میکنند تا وضعیتهای مختلف پایان دادن به زندگی را به بحث و بررسی بگذارند.
داگ هنسی کشیش کلیسای ترینیتی در بلومینگتون ابراز امیدواری کرد در این نشست مسئله اتخاذ تصمیمهای حیاتی افرادی که نیازمند این تصمیمها هستند مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
وی افزود: مرگ همواره مسئله دشواری برای فکر کردن بوده است. کیفیت برنامه های مراقبتی برای بیماران مبتلا به بیماریهای لاعلاج و پیشرفت در مراقبتهای که درد و رنج را کاهش می دهد، تصمیم درباره مرگ و پایان زندگی را برای برخی از افراد تسهیل کرده است.
این درحالی است که وی گفت: تأکید و اولویت اول حمایت از زندگی است.
این کشیش مسیحی یادآور شد: مسئله هرچه که باشد باید اطمینان حاصل کنیم که ما احترام عمیقی برای زندگی انسان قائل هستیم و حرمت زندگی بشری برای ما حائز اهمیت است و در این راه باید به بهترین شکل ممکن از زندگی افراد حمایت کنیم.
در این نشست تعدادی از رهبران دینی از کلیساهای مختلف در ایالت ایلینویز شرکت خواهند کرد.
اجلاس اجرایی اخلاق برای تجارت جهانی برگزار میشود
رهبران اقتصادی سراسر جهان طی دو روز 16 تا 17 ژوئن ( 26 و 27 خرداد) در همایش اخلاق اقتصاد واتیکان که با عنوان "اجلاس اجرایی اخلاق برای تجارت جهانی" برگزار میشود شرکت میکنند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، کاردینال پیتر تورکسون رئیس این اجلاس که با همکاری شورای پاپی عدالت و صلح برگزار می شود گفت: کلیسای کاتولیک هرگز از وضعیت کنونی حمایت نمی کند. کلیسا باید احتمال درنظر گرفتن مسائل را از نوع و نگاهی دیگر برای مردم فراهم کند و مردم را به سطحی دعوت کند که پیشتر به آن فکر نمی کردند.
این بحثها بطور عمده با تمرکز بر سومین بخشنامه پاپی بندیکت شانزدهم در سال 2009 انجام می شود که عنوان آن " خیریه در حقیقت" بود. این بخشنامه پاپی از اخلاق اقتصاد که ریشه در کرامت افراد داشته و بدنبال خیر مشترک است حمایت می کند.
این کاردینال درباره اجلاس که اواخر هفته در رم برگزار می شود گفت که اگر در این همایش سخنرانی کند به موضوع بانکداری یا اقتصاد نمی پردازد چرا که این امر در حوزه و تخصص وی نیست.
در میان سایر نهادهایی که در برگزاری این اجلاس مشارکت دارند می توان به دانشگاه پاپی رجینا آپوستولوروم و مؤسسه بین المللی فیدلیس اشاره کرد.
این اجلاس با هدف ترویج رویکردهای اخلاقی در تجارت و اقتصاد برگزار می شود.