کاوشگر مسنجر ناسا تصاویری جدیدی از سطح عطارد را به زمین ارسال کرده است که دوباره این فکر را در ذهن دانشمندان ایجاد کرده است که نزدیکترین سیاره به خورشید چگونه در 4 میلیارد سال قبل شکل گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، کاوشگر مسنجر ناسا در تازه ترین تصاویری که به زمین ارسال کرده است نشان داده است که برخلاف سایر سیارات منظومه خورشیدی حفره های سطح سیاره عطارد غنی از رسوبات گوگرد است.

این اطلاعات جدید دوباره این فکر را در ذهن دانشمندان ایجاد کرده است که آتشفشانها نقش مهمی در تشکیل این سیاره ایفا می کنند که وجود این سطح بالای گوگرد می تواند در خصوص تایید این نظریه توضیح دهد. این نظریه همچنین اظهار می دارد که آجرهای سازنده عطارد با منشای تشکیل زهره، زمین و مریخ متفاوت است.

مسنجر از زمان آغاز ماموریت خود تاکنون بیش از 20 هزار تصویر را از سطح عطارد تهیه کرده است.

مسنجر (پیام رسان) مخفف عبارت "سطح، فضا، محیط، ژئوشیمی و مسافت یابی عطارد" است. این کاوشگر که هزار و 93 کیلوگرم وزن دارد 3 آگوست 2004 پرتاب شد و 17 مارس 2011 به مدار عطارد رسید.

براساس گزارش فاکس نیوز، این تصاویر، دشت وسیعی از جریان مواد مذاب قدیمی را در فضایی به وسعت 4 میلیون کیلومتر مربع (در حدود نصف اندازه آمریکا) نشان می دهد.

کاوشگر مسنجر همچنین یک میدان مغناطیسی نامتعادل را در سراسر سیاره عطارد کشف کرد. شدت این میدان مغناطیسی در شمال قویتر از جنوب است.

دانشمندان هنوز نتوانسته اند برای این بی تقارنی میدان مغناطیسی توضیحی ارائه کنند.

چشم اندازی جدید- این تصویر که کاوشگر مسنجر ناسا گرفته است چشم اندازی از نیمکره جنوبی عطارد را در اختیار دانشمندان قرار می دهد
 
 
در هم فشرده- این تصویر رنگی نشان می دهد که سطح عطارد پوشیده از حفره های آتشفشانی است
 
 
از نزدیک- کاوشگر مسنجر قادر است تصاویری با فوکوس بالا از سطح عطارد تهیه کند. این عکس، حفره "دگاز" با پهنای 27 مایل (بیش از 43 کیلومتر) را نشان می دهد
 
 
دو حفره غول پیکر نزدیکترین سیاره منظومه شمسی به خورشید