به شوراي حكام؛
الف) با يادآوري قطعنامه هاي تصويب شده در شوراي حكام در تاريخهاي 18 سپتامبر 2004 (GOV/2004/79/ra)، 18 ژوئن 2004 (Gov/2004/49)، 13 مارس 2004 (GOV/2004/21) ، 26 نوامبر 2003 (GOV/2003/81) ، و 12 سپتامبر 2003 (GOV/2003/69) ، و همچنين نتايج قيد شده در بيانيه پاياني نشست شورا در 19 ژوئن 2003 (GOV.OR.1072).
ب) با ملاحظه آخرين گزارش دبيركل از اجراي تعهدات پادماني ان پي تي توسط ايران به شماره (GOV/2004/83)،
ج) با توجه به گزارش ويژه دبير كل در اين خصوص كه ايران از مقطع اكتبر 2003 ممارست رو به جلويي براي اصلاح تعدادي از قصورها (Failures) خود طبق موافقتنامه هاي پادماني داشته است كه در پاراگراف 86 گزارش دبيركل (GOV/2004/83) به آنها اشاره شده است.
د) همچنين با توجه ويژه به گزارش دبير كل مبني بر اينكه همه مواد هسته اي ايران اظهار شده است و هيچ عملكردي به سمت فعاليتهاي ممنوع (نظامي) منحرف نشده است ، اما آژانس نيز هنوز در جايگاهي نيست كه اظهار دارد ايران هيچ فعاليت هسته اي اظهار نشده و پنهاني ندارد.
ه) با يادآوري درخواست قبلي شوراي حكام از ايران براي متوقف كردن همه فعاليتهاي مرتبط با غني سازي و عمليات بازپردازشي ،
و) با توجه به اين موضوع كه ايران تا 22 نوامبر 2004 مصرانه به برخي از فعاليتها شامل توليد گاز هگزا فلورايد اورانيوم (UF6) عليرغم درخواست شورا در قطعنامه سپتامبر ادامه داده است،
ز) با استقبال و توجه به موافقتنامه بين ايران با فرانسه، آلمان و انگلستان در 15 نوامبر كه با حمايت عالي اتحاديه اروپا همراه بوده است ، كه بر اساس آن دولت ايران تعهد كرد كه تعليق فعاليتهاي مربوط به غني سازي و بازپردازشي را همچنان ادامه دهد. و نيز با توجه به خشنودي از اينكه پيرو اين موافقتنامه ايران رسما قصد خود براي ادامه تعليق را در نامه 14 نوامبر به دبير كل اعلام داشته است.
تاكيد مي كند كه بر اساس اين قطعنامه تعليق امري داوطلبانه و در جهت اعتماد سازي تلقي مي شود. (بر اساس پاراگراف 6 موافقتنامه بين ايران و سه كشور اروپايي كه در 15 نوامبر 2004 منعقد شده است.)
ح) يكي از اين دو متن:
"حق دولتها را در توسعه و كاربرد انرژي اتمي براي مصارف صلح جويانه ، شامل توليد انرژي الكتريسيته، منطبق برتعهد مبني بر عدم انحراف فعاليتها و با ملاحظه نيازهاي كشورهاي در حال توسعه به رسميت مي شناسد." (براساس آنچه قطعنامه هاي 18 سپتامبر و 18 ژوئن 2004 مقرر داشته است.)
ويا:
"با خاطر نشان كردن حقوق ايران منطبق بر وظايفش بر اساس پيمان ان پي تي ، آنهم بدون هر گونه تهديد و يا تبعيض" (بر اساس پاراگراف 3 موافقتنامه بين ايران و سه كشور اروپايي كه در 15 نوامبر 2004 منعقد شده است.)
1) از تصميم ايران براي تعليق به عنوان يك اقدام داوطلبانه اعتمادساز كه بايد از سوي آژانس بررسي شود استقبال ميكند و تاكيد ميكند كه شورا اجراي كامل و پايدار اين اقدام اعتمادساز را براي پاسخگويي مسايل به تعويق افتاده تسهيل كننده (Facilitatice) ويا مهم (Important) ميداند. (توضيح مهر: قبلا جاي اين كلمه عبارت اساسي يا Essencial ذكرشده بود كه به عنوان مكانيزم ماشه مخفي مي تواند بعدها زمينه سوء استفاده و ارجاع پرونده به شوراي امنيت را فراهم كند.)
2) از بيانيهي دبيركل ... كه تصميم ايران براي ادامه و گسترش تعليق اجرايي شده است ، استقبال و از دبيركل ميخواهد بررسي اين را كه تعليق همچنان اجرا ميشود ادامه دهد و در صورتي كه آژانس متوجه شد تعليق به طور كامل حفظ نشده و يا در صورتي كه از راستي آزمايي تمامي عناصر تعليق تا زماني كه تعليق در حال اجراست جلوگيري به عمل آمد به آژانس گزارش كند. (توضيح مهر: در پيش نويس اروپا ذكر شده بود كه اين گزارش البرادعي بايد بدون تاخير Without Delay باشد كه اين عبارت از سوي غير متعهد ها حذف شده است.)
3) از ادامه اقدامات ايران به عنوان يك اقدام اطمينان ساز كه حل و فصل مسائل باقيمانده را تسهيل مي كند، به عنوان عملي منطبق بر پروتكل الحاقي استقبال مي كند و بار ديگر از ايران تصويب هر چه سريعتر رسمي آن را خواستار است.
4) از سياست پنهان سازي گذشته ايران و نقضهايي در تعهدات ايران براي پايبندي به توافق پادمانهاي NPT و(INFCIRC214) اظهار نگراني جدي مي كند . ومجددا بر اقدامات اصلاحي (ايران) كه در گزارش دبيركل آمده است اذعان وتاكيد ميكند. (توضيح مهر: در پيش نويس اروپا كلمه گذشته نبود ، ضمن اينكه پنهان كاريهاي ايران علت اصلي تخلفها معرفي شده بود.
5) از قصد دبيركل براي دنبال كردن تحقيقاتش در خصوص تمامي مسايل به تعويق افتاده باقي مانده به ويژه منشا آلودگي و گستردگي برنامهي سانتريفوژ ايران و نيز اجراي كامل توافق پادمان و پروتكل الحاقي با ديدگاه معطوف به نتيجه گيري در خصوص عدم وجود فعاليتها و مواد هستهيي اعلام نشده ايران استقبال ميكند.
6) خاطر نشان مي كند كه ايران همكاري هاي رو به پيشرفت مهم و دسترسي هاي لازم را براي دبير كل و آژانس بر طبق تعهداتش ادامه داده و خواستار آن است كه ايران بر اساس اقدامي اعتماد ساز اجازه دسترسي هاي اعلام نشده از هر محلي كه آژانس ضروري تشخيص دهد را صادر نمايد.
9) از دبيركل مي خواهد كه بصورت مقتضي در مورد يافته هاي خود بر اساس آن چه ذكر شد به شورا گزارش دهد.