رئیس کمیسیون تساوی و حقوق بشر دولت بریتانیا تأکید کرد مسلمانان بهتر از بسیاری از مسیحیان در جامعه بریتانیایی ادغام شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلام تودی، ترور فیلیپس رئیس کمیسیون تساوی و حقوق بشر دولت بریتانیا مسیحیان این کشور به ویژه مسیحیان انجیلی را به رویکردهای ستیزه طلبانه متهم کرد و اظهار داشت که آنها بیشتر نسبت به تبعیض معترض هستند و بسیاری ادعاهای آنها با انگیزه به دست آوردن نفوذ سیاسی بیشتر صورت می گیرد.

فیلیپیس که خود مسیحی است اظهار داشت: برخی افراط گرایان مسیحی می خواهند سلطه خود را بر جریان اصلی کلیساها حاکم کنند. در مقابل جامعه مسلمان کم سرو صدا تر است چراکه تلاش می کند در جامعه بریتانیا ادغام شود.

وی با تأکید بر اینکه سروصدای بسیاری درباره اینکه پیروان مسیحیت مورد آزار قرار می گیرند وجود دارد اما مسئله حقیقی اینجاست که کلیساها با افرادی رو به رو هستند که به اصولی مرتبط با گذشته اعتقاد دارند که با جامعه چند قومیتی و چند فرهنگی سازگار نیست.

وی افزود: جوامع مسلمان در این کشور نهایت تلاش خود را برای ادغام در جامعه انجام می دهند و تلاش می کنند تصویری از اسلام ارائه دهند که با اصولی که جامعه از آن حمایت می کند سازگار باشد. قربانیان تبعیضهای دینی حقیقی در جامعه بریتانیا مسلمانان هستند اما مسیحیان انجیلی احساس می کنند که درجامعه مورد کم توجهی یا بی توجهی قرار گرفته اند.

این درحالی است که رئیس این کمیسیون نسبت به پیروان تمام ادیان که تحت محاصره الحاد گرایانی قرار گرفته اند که تلاش می کنند دین را از صحنه عمومی حذف کنند.

وی در آستانه انتشار یک گزارش برجسته درباره تبعیض دینی در بریتانیا طی مصاحبه ای با ساندی تلگراف اظهار داشت که این کمیسیون می خواهد پیروان تمام ادیان را درمقابل تبعیض مورد حمایت قرار دهد و از حق نهادهای دینی برای فعالیت بدون دخالت دولت حمایت می کند.

ترور فیلیپس هشدار داد که حمله به دین و به سخره گرفتن آن در جامعه به نوعی شیوع یافته است و نمونه آن فعالیت بسیاری از الحاد گرایان در جامعه بریتانیا است.

وی تأکید کرد گروههای دینی باید از دخالت در امور خود در امان باشند و کلیساها باید محدودیتهای کنونی را که در رابطه با انتصاب زنان وجود دارد لغو کنند.