به گزارش خبرنگار مهر حسن بابایی شامگاه دوشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی استان کردستان اظهار داشت: جایگاه مساجد به عنوان یک پایگاه اجتماعی تضعیف شده است و برای احیاء نقش مهم مساجد برای جذب هرچه بیشتر جوانان و نوجوانان باید برنامه ریزی های مناسبی از سوی مسئولان استان در دستور کار قرار گیرد.
وی گفت: مساجد می توانند به عنوان اهرم های اصلی در راستای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن مورد استفاده قرار گیرند که متاسفانه در حال حاضر به دلیل عدم برگزاری برنامه های جذاب این نقش به کلی فراموش شده و به نحو مناسب از این پتانسیل ارزشمند بهره برداری نمی شود.
رئیس ستاد مردمی و پیشگیری حفاظت اجتماعی کردستان بیان کرد: یکی از تهدیدهای اصلی در جامعه امروز در کردستان استفاده بسیار زیاد خانواده ها از ماهواره است که متاسفانه عده ای از والدین نسبت به عواقب بسیار خطرناک استفاده از این وسیله مخرب بی تفاوت شده اند.
بابایی خواستار توجه بیشتر والدین به عواقب مخرب استفاده از ماهواره و لزوم آموزش مناسب و اطلاع رسانی بهتر در این زمینه شد و افزود: باید پدران و مادران را از عواقب استفاده از ماهواره به خوبی آگاه کرد که این روش می تواند بهترین راهکار برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن به کارگیری شود.
وی در پایان با اشاره به لزوم همکاری و مساعدت تمام دستگاه های دولتی متولی حوزه فرهنگ در استان برای برنامه ریزی بهتر در این بخش یادآور شد: این همکاری و مشارکت در بعضی از بخش ها تاحدودی کمرنگ است و باید با تعامل و همفکری این همکاری ها را گسترش داد.
تشکیل هفت کمیته برای اجرای طرح تحول اجتماعی در کردستان
در ادامه این جلسه مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان نیز با اشاره به اجرایی شدن طرح تحول اجتماعی در کشور گفت: این طرح به عنوان یک برنامه اصلی با مورد حمایت و همکار جدی تمامی مسئولان و مدیران استان کردستان قرار گیرد تا به نتایج قابل قبولی دست یابیم.
عطاالله رحمانی آبیدر بیان کرد: برای اجرایی کردن هرچه بهتر طرح تحول اجتماعی در استان کردستان هفت کمیته تخصصی تشکیل شده است که این کمیته ها هر کدام در حوزه های مشخص برنامه های کاری مربوط به این طرح را در استان پیگیری و دنبال می کنند.
در ادامه ان جلسه در خصوص مهمترین موضوعات اجتماعی و فرهنگی استان کردستان به ویژه برنامه های اوقات فراغت نیز بحث و بررسی شد.