قم - خبرگزاری مهر:‌ عضو فقهای شورای نگهبان گفت: فضلای حوزه‌های علمیه باید در زمینه مهدویت تلاش کنند تا پاسخگوی پرسش‌ها و شبهه‌های مطرح شده در این زمینه باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله محمد مومن در دیدار مسئولان هفتمین همایش بین المللی دکترین مهدویت با وی اظهار داشت: در عصر غیبت مسأله مهدویت و مسأله ولایت امر نیاز به کار بسیار دارد و در این زمینه هر چه کار انجام بشود، کم انجام شده است.

عضو هیئت امنای موسسه آینده روشن با بیان اینکه ممکن است عده‌ای در سایه جهل کارهای خلافی بکنند، گفت: در زمان حاضر نیازمند هستیم که حوزه‌های علمیه بیش از گذشته به مسائل مربوط به مهدویت و شبهاتی که در این زمینه ایجاد می‌شود، توجه کنند و پاسخگو باشند.

نماینده مردم استان قم در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه کار ولایت امر و مسأله مهدویت کاری حوزوی است و حوزه علمیه از لحاظ فقهی و علمی بر این موضوع اشراف دارد تأکید کرد: باید روایات و مطالب مهدوی بر اساس نیاز امروز جامعه تدوین شوند و با توجه به مخاطبان مسایل بازگو شود.

عضو فقهای شورای نگهبان در پایان بر لزوم ترویج و تبیین فرهنگ مهدوی در جامعه تأکید کرد.