به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث کلانتری در جلسه کارگروه پژوهش با تاکید بر ایجاد کانون های مختلف علمی در سطح استان، اظهار داشت: تشکیل کانون های علمی با حضور افراد دانش پژو اولین گام برای حرکت به سمت علمی شدن است.
وی با اشاره به ظرفیت های خوب علمی در استان اظهار داشت: خوشبختانه ظرفیت های علمی خوبی در استان موجود است که با تلاش و جدیت بیشتر می توان آنها را برای توسعه بیش از پیش استان بکار گرفت.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: استانداری از همه کانون های علمی در استان حمایت و پشتیبانی می کند و هیچ محدویتی در این راستا وجود ندارد.
کلانتری در ادامه خواستار تلاش دستگاههای اجرایی ذیربط برای جذب بیشتر اعتبارات ملی جهت اجرای طرح های علمی در استان شد.
تحقیق و پژوهش برای از بین بردن پدیده گردوغبار از سوی دانشگاه ها ضروری است
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه در ادامه با اشاره وجود پدیده گردوغبار و معضلات ناشی از آن تصریح کرد: متاسفانه این پدیده بیش از دوسوم کشور را تحت تاثیر قرار می دهد و واقعاً یک پدیده غیرقابل تحمل است که تحقیق و پژوهش برای از بین بردن این پدیده از سوی دانشگاه ها و مراکز علمی ضروری است.
کلانتری بیان داشت: چنانچه مراکز علمی با ارائه طرح ها و برنامه های جامع خود بتوانند در از بین بردن پدیده گردوغبار سهیم شوند کمک قابل توجهی به جامعه بشری امروز نموده اند.
وی با تاکید بر لزوم بررسی بیشتر طرح های علمی گفت: با بررسی طرح ها و برنامه های علمی مشکلات زودتر و دقیق تر برطرف می شوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه همچنین در این جلسه بر اجرای دقیق مصوبات کارگروه پژوهش تاکید کرد.
در ادامه این جلسه گزارشی در خصوص کانون هماهنگی دانش و صنعت فرآوری قیر طبیعی استان توسط رئیس پارک علم و فنآوری و اجرای جامع مطالعات گرد وغبار توسط دانشگاه رازی ارائه شد.