گناوه - خبرگزاری مهر: فرماندار گناوه با انتقاد از نحوه توزیع اعتبارات ملی راهسازی گفت: اعتبارات راهسازی گناوه جوابگوی پروژه های راهسازی این شهرستان نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور یزدانشناس عصر چهارشنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی این شهرستان افزود: در همه شهرهای جنوبی استان جاده ای ورودی با اعتبار ملی و کمک وزارت نفت ساخته شده در حالیکه سهم مناطق شمالی از این اعتبارات قابل توجه نیست.

وی افزود: برای مثال گناوه پارسال 100 میلیارد ریال اعتبار ملی برای طرحهای راهسازی دریافت کرد که در مقایسه با مناطق جنوبی استان بسیار اندک است.

فرماندار گناوه اضافه کرد: در گناوه جاده های پرحادثه فراوان است و به همین علت شاهد تصادفات زیادی هستیم.

یزدانشانس افزود: هم اکنون بسیاری از پروژه های راه سازی این شهرستان به دلیل کمبود اعتبارات بسیار کند یا راکد مانده اند.