به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجتبی گودرزی شامگاه چهارشنبه در گفتگو باخبرنگاران اضافه کرد: این جشنواره از سوی معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه با همکاری معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران ودر راستای گسترش فرهنگ پژوهش و تقدیراز پژوهشگران جوان حوزههای علمیه برگزار میشود.
وی ادامه داد: این جشنواره در ده موضوع تفسیر و علوم قرآنی، علوم حدیث و درایه، کلام، اخلاق و تربیت، فقه و حقوق اسلامی، فلسفه و منطق، اصول فقه، تاریخ اسلام و تشیع، ادبیات و علوم انسانی مرتبط با حوزه دین برگزار میشود.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اظهارداشت: جریانشناسی انحراف مهدویت و عرفانهای نوظهور با موضوعات بسترشناسی جریانهای انحرافی مهدویت، شخصیتشناسی مریدان و مدعیان، تحلیل محتوای ادعاهای مدعیان مهدویت، راه کارهای مقابله با ادعاهای دروغین و بازشناسی شیوههای جذب در نحلههای انحرافی از جمله موضوعات ویژه این جشنواره اعلام شده است.
وی افزود: جهاد اقتصادی و اخلاق معیشت با موضوعات رابطه تربیت اسلامی و معیشت مقتصدانه، راههای ایجاد روحیه جهادی در عرصه اقتصادی، نقش جهادعلمی و تولید فکر در پشرفتهای کشور، نقش زنان در تحقق جهاد اقتصادی وپرورش معنوی و کرامت انسانی در پرتو جهاد اقتصادی از دیگر موضوعات ویژه این جشنواره است.
گودرزی اظهارداشت: مطالعات زنان با موضوعات بررسی فقهی حقوقی شروط ضمن عقد نکاح، بررسی جایگاه فقهی حقوقی کار خانگی زن، بایدها و نبایدهای روابط خانوادگی طلاب و.... سومین موضوع بخش ویژه جشنواره است.
دبیر جشنواره با بیان اینکه این جشنواره برای طلاب سراسر کشور برگزار میشود ادامه داد: بخش ویژه تنها برای طلابی است که از پایه هفتم به بالاتر را داشته باشند.
وی با بیان اینکه این جشنواره در سه قالب کتاب، مقاله و پایان نامه اثر میپذیرد افزود: آثار علمی با محتوای پژوهش، تالیف، تصحیح و ترجمه باشد و پایان نامههای دانشگاهی نیز بر خلاف سال قبل پذیرفته نمیشوند.
گودرزی اظهارداشت: حداکثر سن شرکت کنندگان زیر ۳۱ سال باید باشد و کسانی که در دو دوره قبلی جشنواره پذیرفته شده باشند نمیتوانند در جشنواره شرکت کنند.
مهلت ارسال آثار دهم آبانماه
وی اضافه کرد: مهلت ارسال آثار برای شرکت کنندگان تا ۱۰ آبان ماه تعیین شده است و جشنواره نیز روز ششم بهمن ماه برگزار میشود مگر اینکه این زمان تغییر کند.
گودرزی اظهارداشت: ثبت نام از علاقه مندان برای حضور در جشنواره از طریق سامانه اینترنتی www. jhelli. ir انجام میشود و طلاب میتوانند فایل الکترونیکی اثر خود را از این طریق ارسال کنند.
وی با باین اینکه اثار رسیده در چهار سطح ارزیابی میشوند تصریح کرد: ۸۰ ارزیاب، ارزیابی این اثار را بر عهده دارند و آئین نامههای متعددی نیز برای ارزیابی عادلانه آثار تدوین شده است.
گودرزی فراخوان برای ارسال مقالات سال گذشته برای چاپ در مجله راه دانش را از دیگر فعالیتهای جنبی جشنواره عنوان و اعلام کرد: تاکنون ۳۰ مقاله از سوی برگزیدگان دورههای قبلی به جشنواره ارسال شده است.