به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا فیروزی افزود: پالایشگاه آبادان از دیرباز محلی برای پرورش نیروهای ماهر و فنی در صنایع بوده و از این محل نیروهای متعددی را به کارخانجات سراسر کشور عرضه کرده است.
وی اظهار داشت: اکثر این کارشناسان منشاء آثار مثبت و راهگشای گره های کور صنعتی به شمار می آمده و غالبا از آموزشگاه حرفه ای بهره مند بوده اند.
فیروزی در خصوص نقش آموزشگاه حرفه ای در تامین نیروی ماهر گفت: آموزشهای فنی و حرفه ای تلفیقی از علم، فن و هنر است و نقش بسیار مهمی در تامین نیروی کارآمد دارد.
وی اظهار داشت: این آموزشها، مهارتهای خاص مورد نیاز صنعت و هم مهارتهای عمومی بازار کار را فراهم می سازد و برای شاغلین که به دلیل تغییرات فناوری دچار کاهش کارآیی می شوند امکان به روز شدن و تکمیل مهارت را فراهم می کند.
رئیس اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی پالایشگاه آبادان گفت: به این نوع آموزشها به عنوان ابزاری برای مقابله با بیکاری بالاخص بیکاری ساختاری که ناشی از تغییرات در اقتصاد جهانی است نگریسته می شود و در واقع خصیصه این آموزشها، نوعی پرورش کارآفرین است.
وی افزود: امروزه یکی از شاخصهای موفقیت هر کشوری، توسعه آن در سه بخش صنعت، خدمات و کشاورزی است که توسعه این بخشها نیازمند تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد در زمینه های فنی و حرفه ای است.
فیروزی با بیان اینکه ریشه توسعه بسیاری از کشورها را می توان در آموزش مهارت های فنی و حرفه ای جستجو کرد، عنوان کرد: با چشم اندازی که از آینده آبادان سراغ داریم و اهتمامی که مسئولان امر در جهت شکوفایی اقتصاد آبادان دارند نیروهای فنی و تخصصی که در صنایع و منطقه آزاد می توانند در توسعه منطقه موثر باشند.