مدیر تالار هنر با اشاره به کمبود سالن‌های نمایشی کودک و نوجوان و اجرای دو اثر نمایشی در هر روز در تالار هنر از پرداخت کمک هزینه به گروه‌های نمایشی به جای انعقاد قرارداد تیپ خبر داد.

شهرام کرمی در خصوص نحوه انعقاد قرارداد با گروه‌های نمایشی حاضر در تالار هنر به خبرنگار مهر گفت: قرار است برای همه تالارهای نمایشی زیر نظر معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بودجه سالیانه در نظر گرفته شود. ما در تالار هنر به دلیل محدودیت سالن‌های نمایشی مختص تئاتر کودک و نوجوان و به دلیل اجرای دو اثر نمایشی در هر روز به گروه‌های نمایشی کمک هزینه و 80 درصد فروش گیشه را پرداخت می‌کنیم.

مدیر تالار هنر تأکید کرد: البته میزان کمک هزینه‌های در نظر گرفته شده برای گروه‌های نمایشی نسبت به سال گذشته بالاتر است و سعی کردیم تا شرایط اعمال قرارداد تیپ در تالار هنر فراهم شود شرایط مطلوب‌تری را برای گروه‌های نمایشی فراهم کنیم. کمک هزینه‌ها به میزان سابقه کار گروه‌ها به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

وی ادامه داد: البته مقرر شده است تا گروه‌ها و هنرمندان با سابقه و اساتید تئاتر کودک و نوجوان که آثاری را در تالار هنر به صحنه می‌برند از قرارداد تیپ بهره‌مند شوند.

کرمی درباره میزان کف و سقف کمک هزینه‌های در نظر گرفته در تالار هنر گفت: نمی‌توان سقف یا کف خاصی را اعلام کرد ولی به طور معمول کلیه هزینه‌های اولیه تولید و آماده سازی و دوخت لباس و ساخت صحنه که مبلغی حدود پنج میلیون تومان می‌شود از طرف تالار هنر به گروه‌های نمایشی پرداخت می‌شود. همچنین در بخش تبلیغات نیز حمایت‌هایی از گروه‌ها می‌شود.