به گزارش خبرنگار مهر، محسن محرری در دومین همایش تبیین راهکارهای صرفه جویی در مصرف آب که در ستاد مرکزی شرکت آب و فاضلاب استان قم برگزار شد، اظهار داشت: اگر پیگیری زحمتکشان نبود و آب شیرین به موقع از سر شاخههای سد دز به قم نمیرسد و سال جاری با بحران جدی کم آب مواجه بودیم بنابراین باید خدا را شکر کنیم و سجده شکر بجا آوریم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار قم ادامه داد: کسی شیرین شدن آب قم را باور نمیکرد اما بعد از 10 سال با لوله گذاری 300 کیلومتری و هزینه یک هزار میلیارد تومانی سرانجام آب شیرین از سر شاخههای دز به قم رسید و رویای مردم قم محقق شد.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه آب شیرین با سرمایه بسیار سنگین برای قمیها فراهم شده است باید قدر این نعمت بزرگ را دانست و از این نعمت به نحو احسن استفاده کرد و لازم است با صرفهجویی در مصرف آب، الگوی مصرفی گذشته را تغییر دهیم.
هزینه اصلاح شبکه آبرسانی و اصلاح روش مصرف سریع باز میگردد
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار قم گفت: هزینه برای اصلاح شبکه آبرسانی ضرر نیست بلکه بعد از مدت کوتاهی هزینه آن با توجه به صرفه جویی که با اصلاح شبکه صورت میگیرد بلافاصله باز میگردد.
وی با اشاره به اینکه اسراف حرام است، اضافه کرد: باید در طریقه صحیح مصرف آب بیشتر دقت کنیم و برای حفظ این سرمایه ارزشمند در دراز مدت برنامهریزی کنیم.
تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۰ - ۰۷:۴۸
قم - خبرگزاری مهر: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار قم با بیان اینکه عدم اجرا یا بهرهبرداری به موقع پروژه انتقال آب شیرین در سال جاری، قم را با مشکل جدی کم آبی مواجه میکرد، افزود: باید خدا را شکر کرد و سجده شکر بجا آورد.