قم - خبرگزاری مهر: مدیر گروه علوم قرآنی مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم از تولید 12 داستان کوتاه تصویری با موضوعات قرآنی ویژه کودکان ونوجوانان توسط دفتر تبلیغات اسلامی خبرداد.

حجت الاسلام سعید بهمنی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به منشور توسعه فرهنگ قرآنی اضافه کرد: دفتر تبلیغات اسلامی یکی از 15 عضو اعضای شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی کشور محسوب می شود و برخی فعالیت ها در راستای تامین برنامه های منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور بر عهده این نهاد گذاشته شده است.

تولید داستانهای قرآنی کوتاه در تیراژ 20 هزار

وی با بیان اینکه اولویت دفتر تبلیغات اسلامی در تامین این برنامه ها فرهنگی و تبلیغی است تصریح کرد: تولید 12 داستان قرآنی مصور برای کودکان و نوجوانان از جمله پیشنهاداتی است که از سوی این دفتر به مراجع بالاتر ارسال شده و در صورت تصویب در 20 هزار نسخه تولید خواهد شد.

بهمنی اعزام 50 مبلغ متخصص در امر تفسیر قرآن کریم به سراسر کشور را از دیگر برنامه های پیشنهادی دفتر تبلیغات اسلامی دانست و اظهار داشت: در راستای تامین برنامه های منشور گروه های تبلیغ قرآن محور از 200 گروه در حال حاضر به 450 گروه افزایش می یابد و چهار هزار نفر از بشیران جوان نیز به مناطق مختلف اعزام خواهند شد.

تولید 600 دقیقه برنامه قرآنی برای کودکان و نوجوانان

مدیر گروه علوم قرآن مرکز فرهنگ ومعارف قرآن کریم تهیه و تولید 20 برنامه قرآنی 30 دقیقه‌ای کودک و نوجوان برای صدا و سیما را از جمله دیگر برنامه ها برشمرد و یادآور شد: تهیه سه جلد ره توشه برای مربیان و مبلغان از دیگر برنامه‌های این نهاد به شمار می رود.

این قرآن پژوه آموزش هزار و 200 نفر با عنوان تربیت مربی قرآن در بیش از 12 دوره تخصصی را از دیگر برنامه های در دستور کار عنوان کرد و گفت: حمایت از وبلاگ‌ نویسان قرآنی، مبلغان فضای مجازی از جمله برنامه های دیگری است که در صورت تصویب پیگیری می شود.

ارایه آموزشهای سبکهای پیشنهادی قرآن برای زندگی

مدیر گروه علوم قرآن مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم، برگزاری دوره های آموزشی مانند آموزشی مانند«سبک‌ های پیشنهادی قرآن برای زندگی» برای دانشجویان و آموزش مفاهیم و معارف قرآنی به بیش از دو هزار نفر از نوجوانان را از دیگربرنامه های دفتر تبلیغات اسلامی عنوان کرد.

وی اجرای این برنامه ها را وابسته تصویب و تامین اعتبار لازم از سوی مراجع ذیربط دانست و تاکیدکرد: این موارد به صورت پیشنهاد ارایه شده است و در صورت تصویب و تامین اعتبار به اجرا در می آید.

گفتنی است منشور توسعه فرهنگ قرآنی نخستین سند جامع راهبردی امور قرآنی کشور است که در اردیبهشت ماه سال 88 در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است و یکی از مهمترین اهداف آن تقویت و گسترش انس با قرآن کریم در اقشار مختلف جامعه است.