به گزارش خبرنگار مهر در بهشهر، هرمز محمودی راد شامگاه یکشنبه در جلسه بررسی چگونگی شنا در این منطقه اظهار داشت: میانکاله وقتی ارزشمند است که جوامع محلی از آن استفاده کنند و در واقع میانکاله با تمام زیستمندان موجود ارزش دارد.
وی افزود: این منطقه در فصل زمستان باید مورد استفاده برای پرندگان، در فصل انار برای برداشت کنندگان انار و در فصل دریا مورد استفاده از دریا باشد.
وی با بیان اینکه محدوده شنا و ورود و خروج به این منطقه و زیستگاه باید مدیریت شود افزود: تعیین محدوده شنا و استفاده غریق نجات از جمله دغدغه ها بوده که به زودی شش چشمه سرویس بهداشتی خواهران و برادران و کانکس محیط زیست، در این منطقه مهیا می شود و برای شنای افراد و ورود و خروج مسئولان شهری باید تصمیم گیری کنند
.محمودی راد اضافه کرد: این منطقه در گذشته جون داوطلب برای استفاده فراوان از محیط زیست و دریا را نداشت، مدیریت نشد و اکنون با توجه به نیاز منطقه و مردم به استفاده از این منابع خدادادی، نیازمند مدیریت است.
فرماندار بهشهردر سخنانی بیان داشت: باید در میانکاله اعمال مدیریت کنیم و با توجه به تقاضای مردم برای استفاده از این منابع نمی توانیم درب میانکاله را به روی مردم ببندیم.
محمدرضا البرزی ادامه داد: البته در این رابطه نمی توانیم درب را باز بگذاریم و هر کسی که خواست وارد شود و این مکان به حیات خلوت برخی از افراد تبدیل شود، بلکه بر آن باوریم که با مدیریت صحیح، میانکاله را برای تمام افراد نگه داریم.
وی افزود: موظفیم بسترهای مناسب استفاده از این موهیت را برای تمام افراد جامعه مهیا کنیم و با هنجارشکنان برخورد کنیم.
بخشدار مرکزی بهشهر ادامه داد: میانکاله قلب تپنده بهشهر است و وصله جدا نشونی و افتخار بهشهر است که بدون خدشه برای بهشهر باقی خواهد ماند.
عبدالله ریاحی افزود: حفظ میانکاله یک وظیفه عمومی است و با توجه به وجود مسافرین در این مکان در ایام گرم سال، باید در گردشگری و شنای منطقه کنترل اساسی صورت گیرد.