رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش از افزایش مدارس هوشمند به 50 هزار واحد خبرداد.

حجت الاسلام بهرام محمدیان روز دوشنبه در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه تخصصی هوشمندسازی مدارس گفت: در حال حاضر در برنامه درسی ملی که سند جامع برنامه ریزی آموزش و پرورش است از پایه اول ابتدایی تا پایان متوسطه نقشه راه را ترسیم کرده ایم که حوزه فناوری یکی از مهمترین حوزه های وزارتخانه تلقی می شود.

وی اظهار داشت: بی شک بهره گیری از فناوری های نوین نیازمند آگاهی های لازم در برنامه ریزی و نیز در آموزش معلمان است.

معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر بحث هوشمندسازی مدارس افزود: در فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی فرآیند تربیت یک امر گروهی تلقی شده است. مجموعه آموزه های دینی نیز ما را به کار جمعی سفارش می کند که با هم گفتگو و مباحثه داشته باشیم که بر این اساس یکی از ویژگی های مدارس هوشمند کارگروهی است.

حجت الاسلام محمدیان تصریح کرد: در کار گروهی و مباحث عمومی آراء جدید متولد می شود که در نتیجه شکوفایی خلاقیت و پویایی تفکر را به همراه دارد.

به گفته وی، در نظریه اسلامی تعلیم و تربیت، رویکرد اساسی ما شکوفایی فطرت است که در پنج عنصر تعقل، ایمان، علم، عمل و اخلاق باید اتفاق بیفتد.

معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: در توافق نامه تازه ما با وزارت اطلاعات و فناوری ارتباطات قرار است تعداد مدارس را به 50 هزار واحد توسعه دهیم.

حجت الاسلام محمدیان با اشاره به اینکه معلمان باید به مفهوم مدرسه هوشمند ورود پیدا کنند اظهار کرد: امسال بیش از 100 ساعت فیلم را در شبکه ملی رشد بارگذاری کرده ایم و این شبکه روزانه 500 هزار نفر مراجعه کننده دارد.

وی ادامه داد: در محتوای کتب پایه اول ابتدایی شامل 4 درس و ماده آموزشی ریاضی، علوم، فارسی و قرآن تغییر محتوایی انجام داده ایم که دو درس ریاضی و علوم محتوایشان صد در صد تغییر کرده است.

معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: به جای کتاب درسی واحد بسته آموزشی فراهم کرده ایم که یک جزه آن محتوای الکترونیکی فیلم است.