به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسن استوارآذر در مراسم جشن ایاد شعبانیه چهارمین جشنواره تابستانه تبریز گفت: در خلال این جشنواره می توان با ایجاد زمینه مناسب ضمن معرفی مفاخر فرهنگی و ملی کشور، جوانان را با آرمان ها و دستاورهای هشت سال دفاع مقدس آشنا کرد.
وی افزود: این جشنواره می تواند به عنوان محلی برای انتقال ارزش های دفاع مقدس و مسائل اعتقادی بوده و نسل جوان را با فصلی مهم و تاثیرگذار از تاریخ کشور آشنا کند.
سردار استوارآذر، با تقدیر از ستاد برگزاری جشنواره تابستانی تبریز، در برگزاری این جشنواره بیان کرد: این جشنواره فرصتی مناسب برای ایجاد نشاط و شادابی در شهر است که عموم شهروندان می توانند به تناسب از برنامه های مختلف آن استفاده کنند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، کلیت برگزاری این جشنواره را مطلوب توصیف کرد و افزود: با افزایش مشارکت بین نهادهای فرهنگی می توان در کسب نتیجه ای به مراتب بهتر در این جشنواره امیدوار بود و از توان بیشتری برای استفاده از برنامه های مختلف آن بهره برد.
در مراسم عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز نیز، گفت: چهارمین جشنواره تابستانی تبریز، چهره فرهنگی و اجتماعی شهر را تغییر داده و جلوه ای خاص به آن بخشیده است.
حبیب شیری آذر با اشاره به برگزاری چهار سال پی در پی جشنواره تابستانی تبریز، اظهار داشت: این جریان سازی فرهنگی و اجتماعی در شهر موجب شده است که مردم خود را در این برنامه ها سهیم بدانند و در اجرای آن مشارکت داشته باشند.
وی ضمن اشاره به اثرات جشنواره تابستانی تبریز در روحیه عمومی مردم تبریز گفت: جشنواره تابستانی در طول چهار سال فعالیت خود به تثبیت رسیده و مردم همواره در انتظار برنامه هایی با مضامین متنوع و جذاب هستند.
شیری آذر، توجه شهرداری به میزان نشاط و تعالی اجتماعی را از جمله وظایف آن در قبال مردم یاد کرد و افزود: نباید انتظار داشت که وظایف شهرداری در مسائل عمرانی و توسعه شهری محدود شود، بلکه باید با نگاهی فراتر نگریسته شود.
عضو شورای اسلامی شهر، با تاکید بر ضرورت بهره گیری از تجارب جشنواره های قبلی، گفت: بهره گیری از این تجارب باعث اعتلای جشنواره چهارم شده است و میزان استقبال مردم از برنامه های آن دلیلی بر این مدعاست.
چهارمین جشنواره تابستانی تبریز، اعیاد شعبانیه و میلاد ائمه معصومین (علیهم السلام) را در فرهنگسرای تابستانه ائل گولی تبریز جشن گرفت.