مديران و كارشناسان ترافيك شهري،طرح جامع بهبود نظام ترافيكي كلان شهرهاي كشور را به مجلس شوراي اسلامي ارايه مي دهند.

به گزارش خبرنگار اجتماعي "مهر"، جمعي از مسئولان و كارشناسان ترافيك شهري مركز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي با حضور در نمايشگاه هشت سال دستاوردهاي وزارت كشور، به بررسي مسائل مرتبط با حل معضلات ترافيكي و گسترش نظام حمل و نقل عمومي پرداختند.

در اين نشست ، مديرعامل شركت قطار شهري تهران و حومه با اشاره به جلسه روز گذشته در مجلس درباره لزوم دستيابي به اجماع نظر در زمينه راه هاي حل معضلات ترافيكي گفت: يكي از مشكلاتي كه هم اكنون راه ما را براي دريافت اعتبارات بيشتر بسته ، وجود چندگانگي در نظرات مديران و كارشناسان ترافيكي است.

مهندس محسن هاشمي كه در جلسه "حمل و نقل همگاني، تنگناها و راه حل ها" در تالار بزرگ كشور صحبت مي كرد، درباره نيازهاي متروي تهران افزود: در حال حاضر تنها از حدود 40 درصد ظرفيت متروي تهران استفاده مي شود كه علت آن كمبود واگن است.

وي گفت: مشكلي كه با مجلس شوراي اسلامي داريم عدم پذيرش آنها براي كمك هاي مالي در جهت افزايش توان اين مجموعه است و دليل اصلي اين مشكل نيز در عدم آگاهي سياست گذاران كشور نسبت به اهميت موضوع حمل و نقل انبوه عمومي است.

هاشمي با اشاره به اينكه اختلاف نظر كارشناسان مسائل ترافيكي نيز در اين خصوص بي تاثير نبوده ، پيشنهاد تبديل اختلاف نظرها به اتفاق نظر از سوي كارشناسان و مسئولان را مطرح ساخت.

مديرعامل شركت مترو تهران و حومه افزود: دستيابي به طرح جامع و مشترك در زمينه رفع مشكل ترافيك شهري ، مجلس را به ارايه خدمات و تسهيلات قانوني ترغيب مي سازد.

شايان ذكر است طي سال هاي آينده حداقل 750 كيلومتر خطوط قطار شهري (مترو) در شهرهاي تهران، مشهد، تبريز، اصفهان، شيراز، كرج و اهواز راه اندازي خواهد شد كه طبق برآوردهاي اوليه حدود 16 ميليارد دلار هزينه در بر خواهد داشت.