بندرعباس - خبرگزاری مهر: معاون اجرایی منطقه وِیژه اقتصادی کشتی سازی خلیج فارس گفت: کشتی اقیانوس پیمای ایران شهرکرد اواخر سال‌جاری تحویل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، پژمان بهزاد‌پور با اشاره به پتانسیل‌های فیزیکی موجود در این منطقه اظهار داشت: هر چند که سالهاست دفتر گمرک در این منطقه مستقر است اما با توجه به گستردگی امور گمرکی نیاز بود گمرک این منطقه تجهیز و علاوه بر اتصال به آی سی کودا سطح آن نیز ارتقا یابد.

وی با بیان اینکه عمده واردات به این منطقه به صورت ترانزیت صورت می‌گیرد، افزود: اغلب مواد اولیه مناطق صنعتی همانند منطقه کشتی‌سازی از مبادی خارجی وارد می‌شود.

به گفته معاون اجرایی منطقه وِیژه اقتصادی کشتی سازی خلیج فارس در حال حاضر این منطقه به عنوان بزرگترین قطب کشتی‌سازی کشور و یکی از مطرح‌ترین قطبهای کشتی‌سازی منطقه مطرح است.

بهزاد‌پور با بیان اینکه امکانات موجود در این منطقه منحصر به فرد است، ادامه داد: در حال حاضر در این منطقه هشت امکان ساخت و تعمیرات کشتی‌هایی تا وزن 80 هزار تن وجود دارد.

احداث دو حوضچه خشک جدید در کشتی سازی خلیج فارس

وی در ادامه از احداث دو حوضچه خشک جدید در راستای فراهم آمدن امکان پهلوگیری کشتی‌هایی تا وزن 500 هزار تن در منطقه کشتی‌سازی خلیج فارس خبر داد.

وی بیان داشت: یکی از این حوضچه‌ها که مربوط به تعمیرات است تا پایان سال‌جاری به بهره برداری می‌رسد.

بهزاد‌پور با بیان اینکه ساخت این دو حوضچه طی دو فاز تعریف شده است، ابراز داشت:‌ برای فاز نخست حدود 400 میلیارد تومان توسط دولت سرمایه‌گذاری می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد: عملیات احداث حوضچه دوم نیز طی سال‌های آینده آغاز شود.

معاون اجرایی منطقه وِیژه اقتصادی کشتی سازی خلیج فارس با اشاره به فعالیتهای بخش فراساحل در این منطقه نیز ادامه داد: انجام پروژه‌های فاز 15 و 16 پارس جنوبی که شامل ساخت سکوهای سرچاهی است توسط شرکت‌های حاضر در منطقه به پایان رسیده است.

وی گفت: همچنین در حال حاضر مراحل ساخت سکوهای سرچاهی فاز 14 پارس جنوبی نیز در منطقه به طور جد و با سرعت مطلوب در حال انجام است.

بهزاد‌پور افزود: در حال حاضر هفت شرکت و کارخانه بزرگ در منطقه کشتی‌سازی خلیج فارس مستقر هستند که در زمینه تعمیرات و ساخت شناورهای مختلف فعالیت دارند.