بیرجند – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی خراسان جنوبی از آغاز طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این طرح با حضور بیش از 300 بازرس و ناظر افتخاری در استان اجرا می شود.

نادر میرشکار در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه در طرح ویژه رمضان تمرکز بازرسان بیشتر برکالاهای پرمصرف است، افزود: مواد غذایی، مواد پروتئینی، میوه و سبزی‌ها، فرآورده‌های لبنی، حبوبات، خرما، زولبیا و بامیه، قند و شکر از جمله کالاهای پر تقاضای ماه مبارک رمضان است که در قالب این طرح مورد نظارت ویژه قرار دارند.

وی با بیان اینکه طرح نظارتی ویژه تابستان نیز از 10 تیر ماه در استان آغاز شده است، ادامه داد: با شروع فصل تعطیلات و افزایش حضور شهروندان در مراکز سیاحتی، تفریحی، مراکز فرهنگی، هنری و ورزشی نظارت دقیق بر قیمت های خدمات عرضه شده از سوی این مراکز اعمال می شود.

وی اظهارداشت: مراکز ارایه خدمات فنی خودرو، تعمیر گاه های لوازم خانگی، پایانه های مسافربری، آژانس های مسافرتی، تاکسی ها و تاکسی های تلفنی ، نیز از جمله مراکز مورد نظر در طرح نظارتی ویژه تابستان و ماه مبارک رمضان است.

وی با بیان اینکه در ایام ماه مبارک رمضان گشت‌های مشترک بازرسین با تعزیرات حکومتی و با حضور قاضی کشیک انجام خواهد شد، ادامه داد: با تخلفات موجود بلافاصله رسیدگی و در کوتاهترین زمان، نسبت به برخورد قانونی با متخلف اقدامات لازم انجام خواهد گرفت.

میرشکار با اشاره به اینکه بهترین و موثرترین راه کنترل بازار بهره گیری از همکاری همشهریان و ظرفیت های ناظرین افتخاری است، بیان داشت: مردم می‌ توانند با استفاده از سامانه 124 نسبت به اعلام شکایات و گزارشهای  خود در برخورد با متخلفان همانند گذشته با سازمان بازرگانی همکاری کنند.

رئیس سازمان بازرگانی خراسان جنوبی با تأکید بر خرید از واحدهای صنفی دارای برچسب قیمت بر روی کالا گفت: واحدهای صنفی باید نسبت به درج برچسب قیمت اقدام کنند.

وی تصریح کرد: 305 ناظر افتخاری فعال این سازمان به عنوان پشتوانه و بازوی سازمان بازرگانی، فعالیت های اقتصادی را به صورت نامحسوس تحت کنترل دارند.

میرشکار اضافه کرد: 45 درصد گزارش های دریافتی ناظرین منجر به کشف تخلف شده که بر اساس آمارهای دریافتی، بیشترین تخلف مربوط به گران ‌فروشی و عدم درج قیمت بوده است.

وی بیان کرد: ناظرین افتخاری در ضمن ارتباط مستمر با سازمان در صورت مشاهده تخلف واحدهای صنفی، به صورت محرمانه و بدون تماس و اعلام به متصدی واحد صنفی، موضوع تخلف را ثبت کرده و برای پیگیری و انجام مراحل بعدی، به سازمان بازرگانی منعکس و ارسال می کنند.